Δύο δημοσιογράφους μηνύει σήμερα ο κουμπάρος της Ρούλας – Δέχεται απειλητικά μηνύματα

Στην περίπτωση της Μαλένας, εξελίξεις αναμένονται σήμερα και σε δικαστικό επίπεδο, καθώς μήνυση αναμένεται να καταθέσει στη διάρκεια της ημέρας ο νονός του παιδιού, με αφορμή την υπόθεση. Ο ίδιος φέρεται να δέχεται απειλητικά μηνύματα, τόσο από χρήστες του Διαδικτύου, όσο και από το φιλικό του περιβάλλον. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του νονού της Μαλένας, Κωνσταντίνο Κρεμμύδα, τα σχόλια άρχισαν από τότε που κυκλοφόρησαν σενάρια περί ερωτικής σχέσης της 33χρονης Ρούλας και του νονού, γεγονός που ο εντολέας του το διαψεύδει κατηγορηματικά.

Για το λόγο αυτό, ο κ.Κρεμμύδας αναμένεται σήμερα το πρωί να υποβάλει μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων και κατά αγνώστων, ώστε να σταματήσουν οι φήμες ότι ο νονός της Μαλένας εμπλέκεται και σε εγκληματικές ενέργειες στη συγκεκριμένη υπόθεση. Πληροφορίες του flamis.gr αναφέρουν ότι ο κουμπάρος του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου θα μηνύσει δύο δημοσιογράφους. Εναν πασίγνωστο δημοσιογράφο της Πάτρας και έναν Αθηναίο τον Γιώργο Σφακιανάκη.

Ο Γιώργος Σφακιανάκης

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα «φωτογραφήθηκε» από δύο συγκεκριμένα άτομα ότι είναι αυτός που διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την κατηγορούμενη, η οποία έχει προφυλακιστεί. Ύστερα από τις συγκεκριμένες ανακοινώσεις έχει γίνει ένας σάλος στα social media, πλέον τον εμπλέκουν άμεσα ως υπαίτιο και συνεργό σε εγκληματικές ενέργειες, έχουν μπλέξει την οικογένειά του, δέχεται απειλητικά μηνύματα και χλευαστικά σχόλια από το περιβάλλον του και όλο αυτό έχει γίνει τοξικό για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Τα σχόλια που δέχεται καθημερινά είναι χιλιάδες, αναφέρουν ότι είναι πατέρας κάποιου εκ των τριών τέκνων. Αύριο το πρωί θα υποβάλλουμε μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων και κατά αγνώστων και στη συνέχεια θα ζητηθεί κάποια προστασία» δήλωσε σχετικά ο κ. Κρεμμύδας.

Αναφορικά με την περίπτωση της Μαλένας, πάντως, ο Ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης τόνισε χθες πως είχε χαρακτηρίσει τον θάνατο της Μαλένας αδιευκρίνιστο, ζητώντας να εξεταστούν ξανά η καρδιά και τα σπλάχνα του παιδιού. «Είπα ότι δεν υπάρχει ηπατική ανεπάρκεια ως νόσημα, δεν υπάρχει τέτοια βλάβη, δεν προέκυπτε από κάποια ιατρική ενέργεια αλλά επειδή παράλληλα τέθηκε υπόψιν του ο θάνατος της Ίριδας, όπου δεν είχε ολοκληρωθεί η εξέτασή του… », σχολίασε ο κ. Τσαντίρης, εξηγώντας παράλληλα πως ανέλαβε την εκ νέου έρευνα του θανάτου τον Απρίλιο του 2021, αφού είχε συμβεί και η ανακοπή στη Τζωρτζίνα.

Τα απειλητικά μηνύματα

Απειλητικά μηνύματα δέχεται ο νονός της Μαλένας, του ενός από τα τρία παιδιά της οικογένειας από την Πάτρα, τόσο από χρήστες του Διαδικτύου όσο και από το φιλικό του περιβάλλον Σύμφωνα με τον δικηγόρο του νονού της Μαλένας, Κωνσταντίνο Κρεμμύδα, τα σχόλια άρχισαν από τότε που κυκλοφόρησαν σενάρια περί ερωτικής σχέσης της 33χρονης Ρούλας και του νονού, γεγονός που ο εντολέας του το διαψεύδει κατηγορηματικά.

Τη Δευτέρα το πρωί, ο κ.Κρεμμύδας θα υποβάλει μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων και κατά αγνώστων ώστε να σταματήσουν οι φήμες ότι ο νονός της Μαλένας εμπλέκεται και σε εγκληματικές ενέργειες στη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα φωτογραφήθηκε από δύο συγκεκριμένα άτομα ότι είναι αυτός που διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την κατηγορούμενη, η οποία έχει προφυλακιστεί. Ύστερα από τις συγκεκριμένες ανακοινώσεις έχει γίνει ένας σάλος στα social media, πλέον τον εμπλέκουν άμεσα ως υπαίτιο και συνεργό σε εγκληματικές ενέργειες, έχουν μπλέξει την οικογένειά του, δέχεται απειλητικά μηνύματα και χλευαστικά σχόλια από το περιβάλλον του και όλο αυτό έχει γίνει τοξικό για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Τα σχόλια που δέχεται καθημερινά είναι χιλιάδες, αναφέρουν ότι είναι πατέρας κάποιου εκ των τριών τέκνων. Αύριο το πρωί θα υποβάλλουμε μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων και κατά αγνώστων και στη συνέχεια θα ζητηθεί κάποια προστασία» λέει ο κ. Κρεμμύδας.