ΠΑΤΡΑ: Γνωστός σεκιουριτάς ο 51χρονος που είχε σχέση με την 14χρονη και προφυλακίσθηκε

Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε ο 51 χρόνος από την Πάτρα, που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις και κατάχρηση ανηλίκου, μετά την απολογία του για τα κακουργήματα που τον βαραίνουν.

Ο 51χρονος που ανήκει στο ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον της μητέρας της ανήλικης είχε αναλάβει, τους δύο περίπουμήνες, να προσέχει τη 14χρονη για κάποιες ώρες. Ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας της ανήλικης, ο κατηγορούμενος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Η μητέρα της 14χρονης, μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε στην κόρη της, κατήγγειλε τον 51χρονο στην Αστυνομία. Ο 51χρονος είναι ένας από τους πιο γνωστούς “σεκιουριτάδες” της Πάτρας, καλογυμνασμένος και με χρόνια άσκηση σε γνωστά γυμναστήρια της Πάτρας. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα πάντα έγιναν με συναίνεση της ανήλικης. Ομως το γεγονός ότι ήταν μόνο 14 ετών… τον έστειλε στην φυλακή!

Η δικογραφία, που σχηματίσθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και εκδόθηκε σε βάρος του από τον Ανακριτή Πατρών ένταλμα σύλληψης.