ΠΑΤΡΑ: Γιος μέλους της “17 Νοέμβρη” ο ένας από τους 7 αντιεξουσιαστές που συνελήφθησαν

Γιος καταδικασθέντα μέλους της 17 Νοέμβρη και μάλιστα σε κάθειρξη 17 ετων είναι ένας εκ των συλληφθέντων αντιεξουσιαστών στην Πάτρα. Ο πατέρας του ζούσε από το 2010 μία ήρεμη ζωή στην Αθήνα και δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Μάλιστα ο πατέρας του στην δίκη είχε αρνηθεί καθε σχέση με την 17 Ν.

Ο συγκεκριμένος συμμετείχε σε ληστείες στην Πάτρα. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται προκειμένου να διερευνηθεί πιθανή σχέση των συλληφθέντων και με την πρόσφατη επίθεση-ενέδρα με ρίψη μολότοφ, σε βάρος αστυνομικών της Άμεσης Δράσης στην οδό Λεμεσού, αλλά και σε άλλες καταδρομικές επιθέσεις.

Να θυμίσουμε ότι έχουν συλληφθεί επτά άτομα κατηγορούμενα για Στο πλαίσιο της επιχείρησης έχουν εντοπιστείκατοχή όπλων εκρηκτικών, καθώς και 4  υδροπονικών καλλιεργειων  κάνναβης. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως σε ένα από τα σπίτια που έγιναν έρευνες έχουν εντοπιστεί δύο πιστόλια, 180 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης καθώς και πυροκροτητές.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τουλάχιστον επτά ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα  ΕΛ.ΤΑ, 3 τραπεζών  και σούπερ μάρκετ στην Πάτρα.

ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων εντοπίστηκαν 2 όπλα και πυρομαχικά, περίπου 250 γραμμάρια του ισχυρού εκρηκτικού C4 και ένας πυροκροτητής. Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν υλικά μεταμφίεσης, ασύρματους και 2.150 ευρώ.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκαν ακόμη τέσσερα εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης και 18 κιλά του ναρκωτικού σε αποξηραμένη μορφή, αλλά και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι θα σταλούν για ανάλυση στη διεύθυνση εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ.