Παρατράγουδα στο καρναβάλι με πολλές συλλήψεις για ναρκωτικά και μικροκλοπές!

Δεν έλειψαν τα «παρατράγουδα» το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού, με την Αστυνομία να προχωρά σε τουλάχιστον 49 συλλήψεις για ναρκωτικά, με την πλειοψηφία των συλληφθέντων να αντιμετωπίζει το αδίκημα της κατοχής, ωστόσο για τρεις περιπτώσεις σχηματίσθηκαν κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφίες για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ποσότητες κάνναβης, κοκαΐνης και χάπια έκταση διακινούσαν οι τρεις άνδρες που ταξίδεψαν από την Αθήνα στην Πάτρα. Ο ένας εξ αυτών,  φιλοξενείτο σε φιλικό σπίτι, ενώ οι άλλοι δυο έφθασαν στην πόλη μέσω του Υπεραστικού ΚΤΕΛ από την πρωτεύουσα με σκοπό όπως αποδείχθηκε να «σπρώξουν» εμπόρευμα, να εισπράξουν και να επιστρέψουν στη βάση τους. Από την προανάκριση δεν προέκυψαν στοιχεία που να υποδηλώνουν οργανωμένη δράση των «3».

Μεταξύ των ατόμων που συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών συγκαταλέγονται και δυο αξιωματικοί του ελληνικού στρατού. Οι δυο ανθυπολοχαγοί, ηλικίας 24 και 25 ετών αντίστοιχα, κατείχαν μικροποσότητα χασίς. Και οι δύο διαμένουν σε περιοχές της Αττικής με τον ένα  να υπηρετεί σε μονάδα της Χίου. Η είδηση της σύλληψής τους προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου, με εντολή του οποίου κινήθηκαν οι διαδικασίες απόταξής τους από τον στρατό.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δυο «επισκέπτες» από την Αθήνα, που επιχείρησαν να «σπρώξουν» στην αγορά πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, αλλά και σε 7 άτομα για κατοχή και διάθεση βεγγαλικών και κροτίδων.