ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ: Θεωρεί ότι η φωτιά στην Αιγιάλεια είναι… μήνυμα του Θεού για τα εμβόλια και την πανδημία

Χτυπάει ξανά ο Αμβρόσιος σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις πυρκαγιές, βλέποντας σε αυτές μηνύματα εξ ουρανού!

Συγκεκριμένα τονίζει μεταξύ άλλων στον πρόλογο του: «Όλα αυτά τα παράδοξα, που συμβαίνουν στις ημέρες μας, δηλ. οι πυρκαϊές, οι πλημμύρες, οι σεισμοί, η πείνα και οι λοιμικές ασθένειες, που πλήττουν ολόκληρο τον πλανήτη  μήπως είναι σημάδια του Ουρανού; Μήπως ο Πανάγαθος Θεός μας δίνει το μήνυμα, ώστε από την αμαρτωλή ζωή,  την ασέβεια και την απομάκρυνσή μας από τον Ναό, να επιστρέψουμε και πάλι στην πατρική αγκαλιά Του, για να γλυτώσουμε και να σωθούμε, όπως ό Άσωτος υιός;».

Και μπαίνοντας στο κυρίως θέμα καταλήγει: «Το πρώτο, που πρέπει να σκεφθούμε και να παραδεχθούμε, είναι ότι όλα αυτά γίνονται ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ! Όλα αυτά τα παράδοξα και ανεξήγητα με την κοινή λογική καταστροφικά συμβάντα, τα επιτρέπει ο Θεός; Γιατί άραγε; Για να μας δώσει την αφορμή να σκεφθούμε, ότι έχουμε ξεφύγει από την αγκαλιά Του, έχουμε περιφρονήσει το Νόμο Του, καταπατούμε χωρίς συστολή τις εντολές Του, δηλ. έχουμε παραδοθεί στον Διάβολο!

Πράγματι η Κοινωνία μας έχει ξεφύγει από τον δρόμο του Θεού: Ερήμωσαν πια οι Ναοί μας! Ξεχάσαμε την θεία Λειτουργία! Αφήσαμε τις Παρακλήσεις, τις Λιτανείες, τις Αγρυπνίες, την Νηστεία, την Εξομολόγηση, τον Εκκλησιασμό, ό,τι δηλ. μας συνδέει με τον Πανάγαθο Θεό, ό,τι αγιάζει και την ψυχή μας και το σώμα μας!»Σ.Σ. Με βάση όλες τις τελευταίες αναφορές του, είναι βέβαιο ότι ο κ. ΑΜβρόσιος είχε κατά νου… το εμβόλιο όταν έγραφε τα παραπάνω.