Παπα – αντιεμβολιαστής ιερουργεί χωρίς κανένα μέτρο! Είχε διοργανώσει την εκδρομήστα Ιεροσόλυμα

Ιερέας από την Ηλεία, ο οποίος ήταν διοργανωτής της θρησκευτικής εκδρομής, στα Ιεροσόλυμα, κατά την διάρκεια της οποίας νόσησαν με κορωνοϊό οι περισσότεροι ταξιδιώτες – μεταξύ αυτών και ο αείμνηστος Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, το πρώτο θύμα του ιού στην χώρας μας – , απασχολεί έντονα τα τελευταία εικοσιτετράωρα την κοινή γνώμη, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες, όντας φανατικός αρνητής του ιού και αντιεμβολιαστής, προσπαθεί να πείσει για τις απόψεις του, πιστούς της ενορίας του και όχι μόνο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής T-LIVE, ο ιερέας, ο οποίος ιερουργεί σε εκκλησία της Γαστούνης, μαζί με γιατρούς, επίσης αρνητές οργανώνουν ομιλίες, στις οποίες αναλύουν τις απόψεις τους σχετικά με τον ιό και προσπαθούν να πείσουν τους πιστούς να μην εμβολιαστούν.

Ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, ο ιερέας δεν φοράει μάσκα, ιερουργεί σα να μην υπάρχει κορωνοϊός και δεν τηρεί κανένα μέτρο προστασίας. Μάλιστα, δεν αφήνει και κανέναν πιστό να εισέλθει στην εκκλησία φορώντας μάσκα.

Το οξύμωρο είναι πως, ο ίδιος ο ιερέας είχε κολλήσει κορωνοϊό, και νόσησε μάλιστα βαριά, αφού σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, ακόμη λαμβάνει οξυγόνο.

Ο ίδιος αρνείται όλες τις καταγγελίες και υποστηρίζει πως στο ναό του τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις «αγρυπνίες», κατά τη διάρκεια των οποίων φέρεται να κάνει κατηχήσεις κατά του ιού, δεν έδωσε καμία απάντηση.