Παπαδημάτος: Ο Φωτήλας έχει συμπεριφορά γεννίτσαρου! Φωτήλας: Δεν μπορεί να νικήσει τον Πελετίδη

Με βαρείς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε ο επικεφαλής της «Πάτρας Ενωμένη» Νίκος Παπαδημάτος κατά του Βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Ιάσωνα Φωτήλα μετά το επεισόδιο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή κατά την διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης της ΔΕΕΠ Αχαΐας ΝΔ .

Ο κ. Παπαδημάτος μιλώντας σήμερα στον Max FM δήλωσε: Εάν είναι τέως βουλευτής θέλει να είναι υποψήφιος δήμαρχος ο κ. Φωτήλας» ενώ πρόσθεσε πως «Όποιος μπαίνει αργά σε έναν πολιτικό χώρο, εμφανίζει πολιτική συμπεριφορά γενίτσαρου και στις ήττες εξαφανίζεται »

Παράλληλα ο επικεφαλής της «Πάτρας Ενωμένης» χαρακτήρισε την πράξη του Αχαιού βουλευτή ως άκοψη, άγαρμπη, αγενή και αήθη, παρουσία κάποιου που έχει πάρει στήριξη από τον Πρωθυπουργό για να κατέβει στις Αυτοδιοικητές Εκλογές του 2019 .

Ο κ. Παπαδημάτος επισήμανε πως έχει μάθει να δίνει μάχες ενώ επανέλαβε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την διεκδίκηση του Δημαρχιακού Θώκου της Πάτρας. «Παλεύεις μια, παλεύεις δυό μέχρι να έρθει η νίκη. Το βότσαλο στην λίμνη του κ. Φωτήλα για κάποιους που έχουν δώσει αγώνες θεωρούνται πέτρες»

Παράλληλα ο Νίκος Παπαδημάτος κατηγόρησε τον Ιάσωνα Φωτήλα για σταυροθηρία κατά την διάρκεια των Αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019 .

Από την πλερά του ο Ιάσων Φωτήλας μιλώντ;ας στον Σκάι είπε ξεκάθαρα πως δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος Δήμαρχος το 2023 ο Παπαδημάτος. Θα προτιμούσε, ένα νέο, φρέσκο πρόσωπο κάτι που θα θυμίζει Νεκτάριο Φαρμάκη. Πρόεσθεσε δε, ότι ο κ. Παπαδημάτος δεν μπορεί να νικήσει τον Κώστα Πελετίδη.