Πέθαναν οι γονείς 12χρονου μέσα σε 20 ημέρες

Συγκλονίζει η ιστορία του 12χρονου μαθητή της πρώτης Γυμνασίου από το Βαρθολομιό της Ηλείας, που μέσα σε 20 ημέρες έχασε και τους δυο θετούς του γονείς.

Πρώτη από τη ζωή έφυγε η 59χρονη μητέρα του, Τούλα, ενώ χθες έγινε η κηδεία του 67χρονου θετού πατέρα του Δημήτρη ο οποίος διατηρούσε για δεκαετίες επιχείρηση στην περιοχή.

Το παιδί έρχεται να παραλάβει από τον Καναδά ο θείος του και αδελφός του 67χρονου, ο οποίος αναμένεται στο Βαρθολομιό από μέρα σε μέρα, καθώς εξαιτίας δυσκολιών δεν κατάφερε να ταξιδέψει νωρίτερα, ώστε να είναι παρών στις κηδείες των δικών του ανθρώπων.

Θείος και ανιψιός διατηρούν άψογες σχέσεις, με τον 12χρονο Χρήστο να αγαπά πολύ τον πρώτο. Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που μαζί με τους θετούς του γονείς, το παιδί είχε επισκεφτεί στον Καναδά τον θείο του. Εκεί ο 12χρονος έμεινε μαζί με την οικογένεια του για ένα μήνα.

Το παιδί μεγάλωσε με μεγάλη αγάπη και από τους δυο γονείς, ενώ γνώριζε πως ήταν υιοθετημένο από μικρή ηλικία:

Γείτονας αποκαλύπτει, ακόμη, πως και οι δυο θετοί γονείς παρέμεναν ανεμβολίαστοι. Και οι δυο νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου και κατέληξαν. Πρώτα η 57χρονη μητέρα η κηδεία της οποίας έγινε πριν από 20 μέρες και μετά ο 67χρονος. Η 57χρονη, όπως έγινε γνωστό δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και ο 67χρονος είχε ζάχαρο.

Η οικογένεια είναι γνωστή στο Βαρθολομιό και ιδιαίτερα αγαπητή ενώ ο 67χρονος για πολλά χρόνια διατηρούσε μανάβικο.