Πάτρα: Sold out σε ρεβεγιόν και πίστες

Μπορεί ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ και στην αγορά να σπάει ρεκόρ, ωστόσο οι Πατρινοί είναι αποφασισμένοι να διασκεδάσουν τα φετινά Χριστούγεννα και να ξεφύγουν από τη ρουτίνα.

Oι πληρότητες αγγίζουν το 100% για την παραμονή Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αφήνοντας αίσθηση αισιοδοξίας ότι οι επιχειρήσεις του κλάδου θα κάνουν ικανοποιητικούς τζίρους.

Οι υπεύθυνοι στο «Αστέρια Live» έχουν διατηρήσει το ίδιο σχήμα στις γιορτές με τον υπεύθυνο, κ. Μάνο να αναφέρει: «Οι τιμές είναι ίδιες εκτός από την παραμονή Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπου υπάρχει μια μικρή αύξηση. Η πληρότητα για τα Χριστούγεννα είναι σχεδόν στο 100% και σύντομα θα κλείσουμε και για την Πρωτοχρονιά».

Στο «Χάραμα», ο ιδιοκτήτης Στέφανος Οικονόμου, τονίζει: «Εδώ και μέρες είμαστε sold out για ανήμερα των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά, όπου είναι οι καλύτερες μέρες για διασκέδαση. Οι τιμές έχουν κρατηθεί ίδιες. Μόνο μια μικρή αύξηση στο μπουκάλι ανήμερα την Πρωτοχρονιά έχουμε, με τους Πατρινούς να θέλουν να διασκεδάσουν».

Το «Papakia Live Stage» φέρνει δύο μεγάλα ονόματα την περίοδο των εορτών, τον Αλέκο Ζαζόπουλο και τον Βασίλη Τερλέγκα, οι οποίοι έχουν φανατικούς θαυμαστές.

Ο υπεύθυνος του κέντρου, Αντώνης Καμπάκος,τόνισε: «Εχουν γίνει αρκετές κρατήσεις για τα Χριστούγεννα, όμως μπορώ να πω ότι το ενδιαφέρον δεν είναι τόσο μεγάλο όσο πέρυσι, όπου είχα δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα. Πέρυσι είχαμε ήδη πληρότητα στο 90% και τώρα έχουμε περίπου στο 60%. Παίζει ρόλο η ακρίβεια και ο κόσμος είναι κουμπωμένος, ωστόσο πολλοί περιμένουν την τελευταία στιγμή».

Εκτός από τα μπουζούκια, υπάρχουν και τα ρεβεγιόν σε γνωστά μαγαζιά της Πάτρας, όπως είναι το «Distinto», η «Κουκουβάγια», αλλά και το ξενοδοχείο «My Way», που μας μεταφέρουν ότι είναι sold out.

Ο εκ των υπευθύνων του «Distinto», Γιώργος Χρυσανθόπουλος, δήλωσε: «Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων έχουμε ήδη γεμίσει εδώ και τρεις εβδομάδες, καθώς λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας δεν είχαμε πολλά περιθώρια. Ο κόσμος δείχνει διάθεση να διασκεδάσει τα φετινά Χριστούγεννα».

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Κουκουβάγια», Γιάννης Καρπής, υπογράμμισε: «Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς έχουμε ρεβεγιόν με εορταστικό μενού με dj και είμαστε ήδη γεμάτοι εδώ και αρκετές μέρες. Ο κόσμος θέλει να ξεφύγει στις γιορτές».