Πάτρα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Παναγιώτη Τζένου

Σε  βαρύ κλίμα τελέστηκε στην Πάτρα, στον ναό του Αγίου Ανδρέα, η κηδεία του 46χρονου Παναγιώτη Τζένου. Πολύ δύσκολες οι ώρες για την οικογένειά του και ιδιαίτερα για τη σύζυγό του Ανδριάνα Ζαρακέλη, αντιδήμαρχο Πειραιά και τον γιο τους. Ο Παναγιώτης Τζένος άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν στην Πάτρα. Υπέστη έμφραγμα, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης. H ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο Κέρτεζης Καλαβρύτων.

Η οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων.

Παραβρίσκονται πολιτικοί ,επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και στελέχη των αθηναϊκών ΜΜΕ, συγγενείς και φίλοι. Μεταξύ άλλων, το παρών στην εξόδιο ακολουθία δίνουν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Αχαιός Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, η Υπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Πατρινός γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας, ο βουλευτής της Α΄Πειραιώς Γιάννης Μελας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.