Πάτρα: Πώς πιάστηκαν διακινητές και πελάτης για ηρωίνη – Πού έγινε το… deal

Ένας άνδρας και μία γυναίκα (47 ετών και οι δύο) συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών για διακίνηση ηρωίνης. Η σύλληψη έγινε κατά τη διάρκεια που οι δύο κατηγορούμενοι είχαν συναλλαγή με “πελάτη” στις εργατικές κατοικίες Ταραμπούρα. 

Σε έρευνα που ακολούθησε από τους αστυνομικούς στα σπίτια τους βρέθηκε ποσότητα ηρωίνη  ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό. Οι δύο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ συνελήφθη και ο άνδρας ο οποίος προμηθεύτηκε ηρωίνη από τους δύο διακινητές.

Η ανακοίνωσή της αστυνομίας: “Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο (άνδρας – γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Παράλληλα, συνελήφθη ένας  άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντόπισαν την κατηγορούμενη να πωλεί μικροποσότητα ηρωίνης στον κατηγορούμενο αγοραστή και τους συνέλαβαν, ενώ ο έτερος συλληφθείς εντοπίστηκε στην οικία της κατηγορούμενης και συνελήφθη.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δυο συλληφθέντων για διακίνηση, βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν (22,6) γραμμάρια ηρωίνης,  (75) ευρώ, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, δυο κινητά τηλέφωνα και τμήματα δισκίων βουπρενορφίνης, συνολικού βάρους 0,4 γραμμαρίων”.