Πάτρα: Πως θα γέμιζε την πόλη με την “κόκα” των φτωχών

Στην “παγίδα” της Αστυνομίας έπεσαν τρία άτομα, στην Πάτρα, που κατηγορούνται για εισαγωγή στην χώρα παράνομων ναρκωτικών ουσιών και για διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμενα χθες 19 Απριλίου συνελήφθησαν αρχικά δύο αδέλφια ηλικίας 60 ετών περίπου,  καθώς παρέλαβαν ποσότητα 100 γραμμαρίων ναρκωτικών ουσιών ( συνθετικά ναρκωτικά) που είχαν παραγγελθεί από την Ολλανδία .

Μάλιστα την ποσότητα των νακρωτικών την παρέλαβαν με το ταχυδρομείο.

Επίσης στην κατοχή τους βρέθηκαν 85 γραμμάρια ηρωίνης , 5 γραμμάρια κοκαϊνης μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 3 γραμμάρια συνθετικών ναρκωτικών .

Οπως αποδείχθηκε τα δύο αδέλφια παρέλαβαν τα ναρκωτικά για λογαριασμό 37χρονου πατρινού.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 37χρονου βρέθηκαν -θαμμένες στον κήπο του σπιτιού του πλήθος νάιλον σακουλών με ναρκωτικές συνθετικές ουσίες παρόμοιες με αυτές που κατασχέθηκαν από το δέμα προερχόμενο από την Ολλανδία βάρους 2,300 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 9500€  και ένας Η/Υ

Ο 37χρονος έχοντας εξειδικευμένες γνώσεις χημείας ( το παρατσούκλι του ήταν “χημικός”) παρασκεύαζε με την χρήση των πρώτων υλών που παράγγελνε από το εξωτερικό , συνθετική ναρκωτική ουσία την οποία αποκαλούσαν στην πιάτσα των ναρκομανών “κοκαϊνη των φτωχών” και την πωλούσε αντί 50€ το ένα γραμμάριο . Το κέρδος του θα ξεπερνούσε τις 120000 ευρω , γεμίζοντας την Πάτρα με το συνθετικό ναρκωτικό.