Πάτρα: Πιάστηκαν στα… πράσα δύο άνδρες για εκβίαση – Αναζητείται τρίτος

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για εκβίαση.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμα άνδρας, συνεργός των συλληφθέντων, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, την 22-4-2023, στην Πάτρα, ο ένας κατηγορούμενος μετέβη σε κατάστημα, όπου εργαζόταν υπάλληλος και με απειλές κατά της ζωής και της σωματικής του ακεραιότητας, απαίτησε από τον τελευταίο να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ, ως υποτιθέμενη οφειλή προς τον έτερο συλληφθέντα.

Το θύμα και ο κατηγορούμενος συναντήθηκαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, όπου ο τελευταίος παρέλαβε από τον παθόντα, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ. Αμέσως μετά την παραλαβή των χρημάτων, ο κατηγορούμενος ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και συνελήφθη, ενώ σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο δεύτερος κατηγορούμενος.

Σε σωματική έρευνα, που ενήργησαν οι αστυνομικοί, στον πρώτο συλληφθέντα βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, (160) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.