Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επίσημος υποστηρικτήςτου Παναθηναϊκού

Η λειτουργία του νέου υπερσύγχρονου  παραρτήματος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στο κέντρο της Αθήνας,  Σταδίου 26, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την εκπαίδευση, αλλά και την έναρξη στρατηγικών συνεργασιών στην Αττική, που θα συμβάλλουν στην υλοποίηση των εκπαιδευτικών στόχων, αλλά και του οράματος του ομίλου.

Στηρίζοντας έμπρακτα τον αθλητισμό και το αθλητικό ιδεώδες, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ανακηρύχθηκε επίσημος υποστηρικτής των ομάδων του Παναθηναϊκού A.O. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος έχοντας ως βασικό στρατηγικό πυλώνα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης την ανάδειξη προτύπων για τη νέα γενιά, θα βρίσκεται εμπράκτως στο πλευρό όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο., ο οποίος διατηρεί παράδοση στην ανάδειξη νέων πρωταθλητών.

 Η συνεργασία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με τα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα περιλαμβάνει δράσεις που προωθούν τις αξίες του αθλητισμού και της εκπαίδευσης. Μέσα στο πλαίσιο της επαγγελματικής κατάρτισης και εξειδίκευσης, οι σπουδαστές των τμημάτων Διαιτολογίας, Προπονητικής, Φυσικοθεραπείας, Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού Α.Ο.  και να ενημερωθούν ενδελεχώς για τις ειδικότητες που τους ενδιαφέρουν.

 Οι δύο Όμιλοι διαθέτουν κοινό όραμα για την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού και τη στήριξη της νέας γενιάς και θα συνεχίσουν να εμπνέουν τα νέα παιδιά να πετύχουν, τόσο στον αθλητισμό όσο και στη ζωή.