ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ: Βιομηχανία του σεξ… στην Πάτρα!

H καταγγελία που έκανε ακτιβιστής σε τηλεοπτική εκπομπή της Αθήνας για κορίτσια από την Πάτρα που καλούνται σε πάρτι, για παράνομη πορνεία και ότι άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί είναι βεβαιο πως δεν θα πρέπει να μας ξενίσει! Δεν είναι μόνο τα πάρτι τα οποία διοργανώνονται στην Αθήνα και σε αυτά προσκαλούνται «κούκλες» από την Αχαϊκή πρωτεύουσα, είναι και η «κάθοδος» πολλών Αθηναίων, ακόμη και «τηλεπερσόνων» στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, είτε για συμμετοχή σε bachelor party, είτε για «ροζ ραντεβού» σε ξενοδοχεία της πόλης.

Οι αποκαλύψεις για τα κυκλώματα μαστροπείας  που εκτείνονται σε όλη τη χώρα, μετά την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη έχουν λάβει μορφή χιονοστιβάδας!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες εβδομάδες από την αποκάλυψη για το τι συμβαίνει σε ένα από αυτά τα «ροζ» ξενοδοχεία της Αχαϊκής πρωτεύουσας το οποίο βρίσκεται… κοντά στη θάλασσα!

«Γίνεται χαμός σε ξενοδοχεία, γραφεία, σπίτια. Μόλις το 6% των ιερόδουλων πλέον εργάζεται νόμιμα, το υπόλοιπο ποσοστό καταφεύγει σε παράνομη εργασία, χωρίς να δηλώσουν τίποτα», δηλώνουν ιδιοκτήτες νόμιμων οίκων ανοχής της πόλης.

Είναι γνωστό ότι τέτοια κορίτσια, οι οποίες μπορεί και να σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Πατρών, αλλά να έχουν και μία δεύτερη ζωή, είναι πλέον ζήτημα ρουτίνας και στην Αχαϊα. «Σε ότι θες πηγαίνουν, από πάρτι σε ξενοδοχείο, γραφείο, σπίτι μέχρι ότι θες. Λεφτά να δίνει ο κύριος. Μάλιστα αυτές οι κοπέλες δεν παίρνουν 30, 50 και 100 ευρώ, παίρνουν πολλά παραπάνω λεφτά, έως και 500 ευρώ, ιδιαίτερα όταν κάνουν και συνοδεία»!

Η  επέλαση της πανδημίας και τα πολύμηνα lockdown αύξησαν κατά κόρον την κινητικότητα που σημειώνεται για ραντεβού κατ’ οίκον ή ξενοδοχεία μέσα από σάιτ γνωριμιών. Κάτι που στον νόμο της αγοράς αυτομάτως σημαίνει ότι η αναζήτηση για νεαρές κοπέλες που θα παρέχουν άλλου είδους υπηρεσίες γίνεται ολοένα και συχνότερη.

Ο καθένας πλέον μπορεί να προσκαλέσει κοπέλες στο γραφείο, στο σπίτι και στο ξενοδοχείο.

Ένα «σερφάρισμα» στο διαδίκτυο σε συνδυασμό με το «άνοιγμα» του πορτοφολιού, είναι αρκετό για κάποιον που ψάχνει σεξ με καλλίγραμμες νεαρές! Δεν είναι και λίγοι αυτοί που προχωρούν και σε δεσμό με κάποιες, αναγορευμένοι σε “sugar daddies” εξασφαλίζοντας έναν «μόνιμο μισθό» στην φοιτήτρια – νεαρή που θα θελήσει να τον «συντροφεύει» για μεγάλο χρονικό διάστημα!