Οι “πέφτουλες” Πατρινοί στο διαδίκτυο

Αυξάνονται και πληθύνονται οι «επώνυμοι» Πατρινοί στο facebook που αλλάζουν πρόσωπο και φορούν την «μάσκα» του… υποψήφιου «γαμπρού», φλερτάροντας ή προχωρώντας σε ακόμα πιο… θαρραλέες κινήσεις για να βρουν έρωτες της μιας βραδιάς από διαδικτυακές τους «φίλες»!

Οι λεγόμενοι «πέφτουλες» του διαδικτύου είναι επιχειρηματίες, έμποροι ακόμη… και πολιτευτές!

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι οικογενειάρχες, ενώ άλλοι διαζευγμένοι! Υπάρχουν όμως και αρκετοί παντρεμένοι, κάτι που δεν τους εμποδίζει στο να την «πέσουν» σε κάποια νεαρή ή ακόμη και μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκα που γνωρίζουν μέσω του facebook ή του viber.

Οι συγκεκριμένοι Πατρινοί που ηλικιακά ξεκινούν από τα 40 και φτάνουν έως και τα 65, κάνουν «διαδικτυακό καμάκι» (επηρεασμένοι από την μόδα της εποχής τους), πότε διακριτικά και πότε χωρίς προσχήματα σε γυναίκες ηλικίας 28-35 ετών, αλλά ακόμη και μικρότερες!

Με το που βλέπουν φωτογραφία με μαγιό… δεν πιάνονται πουθενά! Αρκεί να διαπιστώσουν ότι δεν έχουν σχέση με κάποιο αγόρι, ώστε να μην τις φέρουν σε δύσκολη θέση ή… και να μην βρουν τον μπελά τους!

Στέλνουν μηνύματα μέσω του messenger ή και του viber και ανάλογα με τις απαντήσεις κινούνται, ζητώντας όμως κυρίως την γνωριμία που αποσκοπεί βέβαια στον έρωτα της μιας βραδιάς. Πάνω στην προσπάθεια τους ωστόσο, ορισμένοι από αυτούς ξεπερνούν και τα όρια της χυδαιότητας με αποτέλεσμα αν μη τι άλλο να γίνονται ενοχλητικοί!

Σε κάποιες πάντως περιπτώσεις υπάρχουν και τα λεγόμενα «τυχερά»! Μετά από διαδικτυακές γνωριμίες έχουν προκύψει… «παράνομες» βραδιές, μπορεί και «παράνομες σχέσεις»! Θα πρέπει να τονιστεί πως όλα τα παραπάνω αφορούν γνωστά πρόσωπα.

Μεταξύ αυτών τρεις πρώην βουλευτές, δύο από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και ένας από τον δεξιό – πατριωτικό χώρο. Ακόμη έντονες είναι οι φήμες για έναν επικεφαλής δημοτικής παράταξης ο οποίος ασχολείται συνεχώς… με το messenger και στέλνει «καυτά μηνύματα»! Επίσης ένας συνδικαλιστής αλλά και ένας γνωστός δημοσιογράφος με εμπειρία στις εφημερίδες.