Νύχτα τρόμου για 93χρονη και την 67χρονη κόρη της – Άγριο ξύλο από ληστές

Νύχτα απόλυτου τρόμου για 93χρονη και την 67χρονη κόρη της, μέσα στο σπίτι τους στη Ραφήνα, την Κυριακή (12.05.2024). Δύο ένοπλοι κακοποιοί χτύπησαν και απείλησαν τις δύο γυναίκες πριν ψάξουν για τη λεία τους.

«Μπήκανε τροχάδην, ο ένας άρπαξε την μητέρα μου ο άλλος εμένα και μας πέταξαν στο σαλόνι σαν τσουβάλια. Από τον φόβο της φώναζε και προκειμένου να μην φωνάζει την χτύπησαν στο πρόσωπο. Της είχαν κλείσει το στόμα με την παλάμη του ο ένας. Είχαν και όπλο είχαν και μαχαίρι, αλλά τη μητέρα μου τη χτύπησαν με γροθιές με κλωτσιές, την κλωτσούσαν στα πλευρά. Κάποια στιγμή είχαν βγάλει και κάτι για να μας δέσουν», λέει η 67χρονη.

Οι δύο δράστες που μιλούσαν σπαστά ελληνικά έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλους του χώρους του σπιτιού. Απειλούσαν τις δύο γυναίκες συνεχώς ενώ μέχρι να βρουν την λεία τους γίνονταν ολοένα και πιο βίαιοι.

«Εμένα μου έσπασαν ένα δάχτυλο. Πιο πολύ αγωνία ήταν που δεν ήξερες πώς θα καταλήξει όλο αυτό αν θα βγεις ζωντανός ή αν θα σε σκοτώσουνε. Δεν ξέραμε πώς θα καταλήξουμε ήταν παρά πολύ επιθετικοί πάρα πολύ βίαιοι», προσθέτει.

Οι δύο αδίστακτοι κακοποιοί έφτασαν στην οδό Μπούρτζου στη Ραφήνα ξημερώματα Σαββάτου (11.05.2024) προς Κυριακή (12.05.2024). Αν και οι κάτοικοι κάνουν λόγο για μια φιλήσυχη γειτονιά κατάφεραν να μην γίνουν αντιληπτοί. Χτύπησαν στο σπίτι που είχαν βάλει στόχο, μπαίνοντας από την ξεκλείδωτη πόρτα.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», ενώ η ηλικιωμένη εξακολουθεί να νοσηλεύεται τραυματισμένη στο κεφάλι. Οι κακοποιοί κατάφεραν και απέσπασαν χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα και διέφυγαν με συνεργό που τους περίμενε.