ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Ξεκληρίστηκε οικογένεια από κορονοϊό!

Δεν περιγράφεται με λόγια η ανείπωτη τραγωδία που “χτύπησε” οικογένεια στην Ηλεία.  Όλα ξεκίνησαν όταν η πρεσβυτέρα σύζυγος επισκέφθηκε τους γονείς της στην Αθήνα. Χωρίς να γνωρίζει ότι νοσεί,  τους κόλλησε,  με αποτέλεσμα και οι δύο να μπουν στο νοσοκομείο. Να σημειωθεί ότι και ο πατέρας της πρεσβυτέρας ήταν ιερέας και μάλιστα και οι δύο γονείς της, ήσαν ανεμβολίαστοι.

Έπειτα,  με την επιστροφή της στο χωριό της Ηλείας,  κόλλησε τον 54χρονο ιερέα σύζυγό της ο οποίος επίσης λίγες μέρες μετά από τα πεθερικά του εισήλθε στο νοσοκομείο Ρίου. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε εν τέλει και η πρεσβυτέρα.

Δυστυχώς,  η κατάληξη για τους ηλικιωμένους αλλά και για τον νέο ιερέα,  πατέρα πέντε παιδιών δεν ήταν αίσια. “Έφυγαν” από τη ζωή με διαφορά λίγων ημερών.  Πρώτα ο πεθερός,  στις 23/11, έπειτα η πεθερά στις 24/11 στην Αθήνα και τέλος ο 54χρονος ιερέας – γαμπρός τους, στις 26/11 στο Ρίο.

Ακόμη, να πούμε ότι και τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας νόσησαν και μάλιστα το ένα,  25χρονος μαθηματικός που διαμένει στην πρωτεύουσα νοσηλεύτηκε.