ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Η γυναίκα στα Ζαρουχλέϊκα αυτοκτόνησε! Είχε κλειδωθεί στο δωμάτιό της

Η ανατροπή στην υπόθεση εντοπισμού νεκρής, κατά την κατάσβεση φωτιάς σε διαμέρισμα διόροφης οικίας επί της οδού Σπύρου Σπυρομηλίου στα Ζαρουχλέικα, χθες το μεσημέρι, αποκάλυψε ένα δράμα.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ήθελαν η 60χρονη Δ. Κ, που διέμενε μαζί με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά, να βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς εγκλωβίστηκε άθελά της στο φλεγόμενο και γεμάτο από καπνούς σπίτι. Η κεντρική πόρτα του διαμερίσματος βρέθηκε κλειδωμένη. Τα πράγματα όμως ήταν διαφορετικά.

Από την πρόοδο των ερευνών των αξιωματικών του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, προέκυψαν στοιχεία που   ενίσχυαν το ενδεχόμενο  της αυτοχειρίας. Δηλαδή η γυναίκα να έβαλε φωτιά με πιθανό σκοπό να αυτοκτονήσει ή κάτω από καθεστώς απόγνωσης.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο υπνοδωμάτιό της και όχι στη  κουζίνα όπως αρχικά είχε ειπωθεί. Η γυναίκα πέθανε από αναθυμιάσεις. Το διαμέρισμά της βρίσκεται πίσω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Ανθείας και Ευβοίας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11.30 το πρωί και η κινητοποίηση των πυροσβεστών ήταν άμεση. Εσβησαν τις φλόγες όμως στη συνέχεια αποκαλύφθηκε η τραγωδία. Η γυναίκα είχε “πνιγεί” από τους καπνούς και είχε χάσει την ζωή της.