Μυστήριο με τις τοξικολογικές που αναμένονται μέχρι αύριο! Επιμένει το “Πρώτο Θέμα” – Διαψεύδει ο Καρακούκης

Σαν «βόμβα» έσκασε, στις 6 χθες το απόγευμα η είδηση που δημοσίευσε το «Πρώτο Θέμα» η οποία απέδιδε σε έγκλημα τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη. Λίγη ώρα αργότερα η Ιατροδικαστική Υπηρεσία διέψευδε τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπέγραφαν δύο συντάκτες του ενημερωτικού portal, «το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας κατά της 9χρονης Τζωρτζίνας είναι πλέον «ορατό» με βάση πληροφορίες που προέκυψαν από την τοξικολογική εξέταση που επίσημα αναμένεται σήμερα ή αύριο. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από την επιστημονική εξέταση του 9χρονου κοριτσιού εντοπίζεται αλλοίωση στο οστό της μύτης. Η οποία φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο τοξικό ή δηλητηριώδες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι ενδέχεται να εισέπνευσε αέριο που προκάλεσε ανακοπή καρδιάς»! Και μόνο η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε «πανικό»! Πήραν «φωτιά τα τηλέφωνα»! Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης που έχει διενεργήσει την νεκροψία στο άτυχο κοριτσάκι το διέψευσε από την πρώτη στιγμή. Θυμίζουμε ότι το πόρισμα του κ. Μπουζιάνη έκανε λόγο για «αδιευκρίνιστη αιτία θανάτου».

Σύμφωνα με ιατροδικαστή που μίλησε στην «Π» αν είχε διαπιστωθεί κάτι στη νεκροψία θα είχε καταγραφεί στην έκθεση την οποία υπέγραψε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης. «Αν υπάρχει τέτοιο εύρημα είναι καθαρά τοξικολογικό, δηλαδή από την τοξικολογική εξέταση» δηλώνει ιατροδικαστής στην «Π». Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ούτε η διενεργείσα την τοξικολογική εξέταση κυρία Λευκίδου μίλησε για το αποτέλεσμα της τοξικολογικής έρευνας. Το περίεργο είναι πάντως ότι το «Πρώτο Θέμα» παρά τον σάλο που δημιουργήθηκε… δεν «κατέβασε» ή διέψευσε την ανάρτησή του.

Η διάψευση των ιατροδικαστών

Στις 8.30 το βράδυ, ο προϊστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης, με επιστολή του διέψευσε  δημοσίευμα σχετικά με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα.

Στην επιστολή του ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής αναφέρει:

Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 και περί ώρα 18.00 με τίτλο «Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται.