“Μοντέλο” γυναίκα “αράχνη” εξαπάτησε το “Βυζαντινό” και μία ακόμη επιχείρηση! 

Απίστευτη κομπίνα έστησε γυναίκα – αράχνη που εμφανίστηκε στην Πάτρα εδώ και 5 ημέρες, έμεινε δε για 4 βράδια στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» και εμφανίστηκε ως σύζυγος Βρετανού υψηλόβαθμου στελέχους  του ΟΠΑΠ, ισχυριζόμενη ότι τη λένε Mia, μιλούσε μόνο Αγγλικά έστω και αν από την προφορά της δεν φαινόταν Βρετανίδα, και άρχισε να εξαπατά κόσμο.

Προχθές το βράδυ, όμως, ιδιοκτήτρια mini market στην οδό Μπουκαούρη την ξεσκέπασε. Αλλά η ζημιά είχε γίνει.

Πρόκειται για μία κούκλα 28 με 30 ετών, με χάλκινο μαλλί, ιδιαίτερα αδύνατη λες και είναι μοντέλο. Προχθές το βράδυ τηλεφώνησε στο συγκεκριμένο κατάστημα κι έκανε τηλεφωνική παραγγελία 2 κάρτες paysafe, αξίας 150 ευρώ, τσιγάρα, ποτά και κάποια φαγώσιμα, συνολικής αξίας 193 ευρώ.

Ο «διανομέας» έφθασε στο ξενοδοχείο, συνάντησε την γυναίκα, μίλησαν στα Αγγλικά και εκείνη του εξήγησε πως δεν έχει μετρητά, παρά μόνο κάρτα. Αφησε την παραγγελία και επέστρεψε με το POS. Όμως τότε ανακάλυψε πως η τραπεζική κάρτα της «κυρίας»… ήταν άδεια. Εκείνη τον διαβεβαίωνε ότι θα έρθει ο άνδρας της και θα πληρώσει. Μαζί της μίλησε στο τηλέφωνο η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης και κατάφερε να διαβεβαιώσει κι εκείνη ότι θα περνούσε να εξοφλήσει! Ο διανομέας, ωστόσο, πήρε τις κάρτες paysafe πίσω, όταν όμως έφθασε στο κατάστημα, με έκπληξη διαπίστωσαν πως οι κωδικοί των δύο καρτών είχαν χρησιμοποιηθεί, αφού προφανώς η καλλίγραμμη νεαρή τούς είχε περάσει στο τηλέφωνό της και έτσι εξασφάλισε… 150 ευρώ!

Εξαλλη η ιδιοκτήτρια επικοινώνησε με το ξενοδοχείο και έλαβε εκ νέου διαβεβαιώσεις πως περιμένει τον άνδρα της και ότι μάλλον εκείνος θα τις χρησιμοποίησε τις κάρτες κι άλλα τέτοια. Μέχρι που η 30χρονη δήλωσε πως… θα τους δώσει τα πανάκριβα κοσμήματα και το ρολόι της, ως «εξασφάλιση», μέχρι να επιστρέψει ο υποτιθέμενος διευθυντής σύζυγός της.

Την επόμενη μέρα η γυναίκα είχε εξαφανισθεί!Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ πήγε στο ξενοδοχείο, την αναζήτησε και εκεί ανακάλυψαν πως είχε εξαπατήσει και τον ξενοδόχο, αφού και σε εκείνον είχε συστηθεί ως σύζυγος του διευθυντή του ΟΠΑΠ, και με εκείνον μιλούσε Αγγλικά και του είχε υποσχεθεί πως θα πληρωθεί μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Μάλιστα -όπως απεδείχθη- είχε φτιάξει και ψεύτικο mail με τα στοιχεία του «συζύγου», του οποίου χρησιμοποιούσε όντως το πραγματικό όνομα.

Σημειωτέον, για να «δέσει» τα «φούμαρα» που «πωλούσε», εκτός από τα πανάκριβα ρούχα που φορούσε, κυκλοφορούσε συνεχώς και με ένα μαύρο αδύνατο σκυλάκι αγκαλιά (γνωστής ράτσας). Οπου κι αν πήγαινε, είχε μαζί της το σκυλάκι αγκαλιά!

Η γυναίκα από προχθές το πρωί (ανήμερα του Αγίου Ανδρέου) δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Τόσο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όσο και η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ ενημέρωσαν την Ασφάλεια και υπέβαλαν μήνυση. Ο μεν πρώτος γιατί επί 4 ημέρες η γυναίκα έτρωγε, έπινε και κοιμόταν στο ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσει ένα ευρώ! Η δεύτερη για την απάτη με τα 193 ευρώ. Και οι δύο εκτιμούν πως μάλλον θα βρίσκεται σε κάποιο άλλο ξενοδοχείο, πιθανόν και σε άλλη πόλη και θα κάνει τα ίδια! Δεν αποκλείεται πάντως να εργάζεται και σε «ροζ ραντεβού» και ίσως για τον σκοπό αυτό να βρέθηκε στην Πάτρα, οπότε να συνδύασε την απάτη με το κρεβάτι! Η ΕΛΑΣ κάνει έρευνες για τον εντοπισμό της.