Μεσολόγγι: Το ύποπτο «δρομολόγιο» του κρεοπώλη με τον Μπάμπη – Τον θεωρούν νεκρό με μήνυση για ανθρωποκτονία!

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο 50χρονος κρεοπώλης δεν αποβίβασε τον Μπάμπη μας στο σημείο πίσω από τα ΤΕΙ Μεσολογγίου» υποστηρίζει η αδελφή του αγνοουμένου και ήδη η οικογένειά του έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο της Κώστα Δημόπουλο να καταθέσει μήνυση για εγκληματική ενέργεια!

Δεν μπορεί να περιμένει κι άλλο η οικογένεια. Ηδη έχουν παρέλθει 9 μέρες από το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου που εξαφανίσθηκε ο Μπάμπης και θεωρούν νεκρό τον άνθρωπό τους.

Την ίδια στιγμή, μια ακόμη αντίφαση χρεώνεται στον κρεοπώλη, που θεωρείται βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση. Οι ερευνητές της υπόθεσης πιστοποιούν ότι δεν είχε αφήσει το κινητό του στο σπίτι του, όπως ισχυριζόταν μέχρι χθες, αλλά το είχε μαζί του όταν επιβιβάσθηκε στο τζιπ του. «Μίλησε» με άλλα λόγια το κινητό από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και αποδεικνύεται ότι εψεύδετο ο 50χρονος!Εξαφάνιση Μεσολόγγι: Το ύποπτο «δρομολόγιο» του κρεοπώλη με τον Μπάμπη - Τον θεωρούν νεκρό με μήνυση για ανθρωποκτονία!

Ακαρπες οι έρευνες, με αποτέλεσμα οι συγγενείς του να θεωρούν πλέον νεκρό τον Μπάμπη τους…

Εξάλλου, οι Αρχές ασφαλείας έχουν πια ολοκληρωμένη χρονική εικόνα για το «δρομολόγιο» του κρεοπώλη, εκείνο το μοιραίο βράδυ. Ητοι:

20.20’: Τον παρέλαβε με το τζιπ του, από το σπίτι του, στον Αγιο Θωμά.
20.30’: Ισχυρίζεται ότι τον αποβίβασε στη διασταύρωση των ΤΕΙ, ωστόσο οι Αρχές είναι πεπεισμένες ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο.
20.40’: Εντοπίζεται από κάμερα της Ιόνιας να κινείταιαπό τον παλιό Αντιρρίου-Ιωαννίνων προς Ευηνοχώρι.
20.50’: Βγαίνει από τον δρόμο και κινείται προς αγροτική περιοχή.
21.10’: Παίρνει τον δρόμο της επιστροφής προς το Μεσολόγγι.
21.30’: Φθάνει στο σπίτι του.

Κοντολογίς, οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα (αποκλείοντας πλέον την ορεινή Ναυπακτία) ότι ο Μπάμπης Κούτσικος «βρίσκεται» σε μία συγκεκριμένη περιοχή που εκτείνεται ανατολικά του Μεσολογγίου, πάνω από την Ιόνια οδό, προς το Ευηνοχώρι και ακριβέστερα νότια προς τη θάλασσα. Μία περιοχή με λασπόνερα, αυλάκια, καλάμια και βούρκους, γι’ αυτό και είναι δύσκολα προσβάσιμη. Και αυτός είναι ο λόγος που οι έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν αποβεί μέχρι στιγμής άκαρπες…