Μαρία Κανελλοπούλου: Δεν έχω κάνει σπουδαία καριέρα, βιοπαλαιστής είμαι

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς για όλα προχώρησε η Μαρία Κανελλοπούλου.

Στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” παραχώρησε συνέντευξη η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου όπου και αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική της διαδρομή, την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική και την πρόσφατη δήλωση του Αλέξη Κούγια για τον Μάνο Χατζιδάκι.

“Δεν ξέρω γιατί όλοι λένε πως έχω κάνει μεγάλη καριέρα. Δεν έχω κάνει καμιά σπουδαία καριέρα. Είμαι βιοπαλαιστής της τέχνης και κέρδισα τη ζωή μου, το ψωμί μου, το μεροκάματο μου κάνοντας μερικά πράγματα στο θέατρο. Όχι όλα όσα ήθελα ή ονειρεύτηκα.

Πάντα οι επιλογές μου γίνονταν με γνώμονα το μεροκάματο και την επιβίωση, αυτό είναι και ένα πολύ μεγάλο φρένο” ομολόγησε, αρχικά, η Μαρία Κανελλοπούλου

“Αφότου σταμάτησα να είμαι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με έπαιρναν διάφοροι φίλοι, “δεν μπορώ να σε περάσω ούτε από ένα γκεστ, τι διάολο έχεις κάνει ρε παιδί μου” μου έλεγαν”.

“Έχω την ευτυχία να έχω συνεργαστεί με τον Μάνο Χατζιδάκι στην περίφημη Πορνογραφία. Είναι πολύ βέβηλο να μιλάει κανείς για τον Μάνο Χατζιδάκι με αυτόν τον τρόπο.

Ο Μάνος Χατζιδάκις αγαπούσε τους νέους, τα κορίτσια και τα αγόρια, μας έκανε τραπέζια, γελούσαμε και λέγαμε αστεία. Είναι ύβρις και τρομακτικά βέβηλο.

Αφήνεται μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα πως όλοι όσοι ασχολούνται με την τέχνη είναι κάπως ανώμαλοι, μην τρελαθούμε” συμπλήρωσε η Μαρία Κανελλοπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.