Μάχη στο ΚΑΤ για τον 17χρονο που έσκασε στα χέρια του βαρελότο

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ ο 17χρονος από την Ηλεία. Πριν από λίγες ώρες έσκασε στα χέρια του ένα βαρελότο. «Έλιωσε το χέρι του…», λέει στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο η θεία του 17χρονου.

Ο έφηβος αντιμετωπίζει σοβαρά τραύματα στο δεξί του χέρι, με τους γιατρούς του ΚΑΤ, όπου μεταφέρθηκε από νοσοκομείο της Πάτρας, να προσπαθούν να σώσουν έστω δύο από τα πέντε δάχτυλα…

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (27.04.2021) ο 17χρονος, μαζί με τους φίλους του, έκαναν κάποιες δοκιμές στα βαρελότα που είχαν στη διάθεσή τους, με σοβαρές συνέπειες για τον ίδιο.

«Λαχτάρα μόνο; Λαχτάρα που μας έμεινε το παιδί τώρα… Μην λέμε κουβέντες, έχουμε πολύ στεναχωρηθεί, έχουμε πολύ πικραθεί. Θα μας μείνει το παιδί με κομμένα τα χέρια.

Κάνανε αυτά που έχουν τα παιδιά και σκάνε στις εκκλησίες το Πάσχα. Από ό,τι ακούστηκε τα μαζέψανε όλα σε μια ποσότητα και εκεί που πήγαν να τα ανάψουνε του έσκασε στα χέρια αυτό το πράγμα…», λέει η θεία του 17χρονου στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Του έχουν αφαιρεθεί τα τρία μεσαία δάχτυλα και είναι χτυπημένα από το σκάσιμο του βαρελότου», πρόσθεσε η θεία του 17χρονου.