«Λύγισε» on camera η Μαρία Κανελλοπούλου

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Ειρήνη Διαμαντακίδου έδωσε συνέντευξη η Μαρία Κανελλοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με συγκίνηση για τη Νατάσα Μανίσαλη, ενώ “λύγισε” όταν αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με τον ανιψιό της.

«Από τις τηλεοπτικές μου συνεργασίες θυμάμαι το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” που είχε άδοξο τέλος. Ήταν ένα καταπληκτικό σενάριο, ήταν μια σειρά που είχε όλες τις προϋποθέσεις να σκίσει. Το πρώτο επεισόδιο είχε 53%, νούμερα που δεν τα βλέπουμε τώρα ούτε στις μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο ρόλος μου ήταν εξαιρετικός, δεδομένου ότι μέχρι τότε έπαιζα μόνο καλά παιδιά», είπε αρχικά η Μαρία Κανελλοπούλου.

Η Μαρία Κανελλοπούλου είπε στη συνέχεια: «Στην πορεία της καριέρας μου υπήρχαν άνθρωποι που ήθελα να πατήσω το κουμπί της εξαφάνισης, της δικής μου ή της δικής τους. Κατά περιόδους έβγαλα αρκετά χρήματα από την τηλεόραση, αλλά δεν ήμουν ποτέ στα ψηλά μεροκάματα».

Η Μαρία Κανελλοπούλου απάντησε για τη Νατάσα Μανίσαλη: «Η Νατάσα Μανίσαλη ήταν για μένα σχέση ζωής. Τι να πρωτοθυμηθώ για τη Νατάσα; Το χιούμορ της; Τη ζωντάνια της; Που νόμιζε ότι θα είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα πάθει κάτι. Ήταν τόσο ζωντανός άνθρωπος. Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να μην τη θυμηθώ. Ήταν ο ορισμός της απώλειας για μένα. Καμιά φορά δεν το πιστεύω. Από τότε που “έφυγε” δεν έχω δει καμία επανάληψη του “Εμείς κι εμείς”».