Λήστεψαν και ξυλοκόπησαν δημοσιογράφο στα Προσφυγικά – Τον χτυπούσαν 15 άτομα

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην Πάτρα, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Πελοπόννησος«,  όπου μια συμμορία ανηλίκων ρομά επιτέθηκε στον συνταξιούχο δημοσιογράφο Νίκο Στεφανόπουλο στην περιοχή των Προσφυγικών.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη όταν ο ηλικιωμένος άνδρας μετέβη στην λαϊκή αγορά της γειτονιάς του, και καθώς επέστρεφε στο αυτοκίνητό του τον περικύκλωσαν 15 νεαρά άτομα.

Αφού τον χτύπησαν και του έσκισαν τα ρούχα, του πήραν όσα χρήματα είχε στο παντελόνι του και μόνο όταν άκουσαν μια γυναίκα από μακριά να τους φωνάζει ότι έρχεται η Αστυνομία, τότε τράπηκαν σε φυγή.

«Ολα αυτά μέρα – μεσημέρι, σε σημείο με κίνηση λόγω λειτουργίας της λαϊκής αγοράς. Με περικύκλωναν οι νεαροί και με βαρούσαν επί πέντε λεπτά. Είχα βάλει τα χέρια στο κεφάλι μου για να μη χτυπήσω χειρότερα. Εχω ταραχτεί πολύ με αυτό που συνέβη» περιέγραψε  ο Νίκος Στεφανόπουλος.

Στην συνοικία των Προσφυγικών της Πάτρα, πολλοί πολίτες διστάζουν να κυκλοφορήσουν μόλις πέφτει το σκοτάδι. Σχεδόν ίδιο σκηνικό με συγκεκριμένη ομάδα ρομά που «συχνάζει» στην περιοχή της οδού Ευβοίας κοντά στα Ζαρουχλέϊκα.