Κτίριο του Λιμεναρχείου: «Καθημερινά έρχονται γυναίκες και συνευρίσκονται ερωτικά με μετανάστες»

«Πονοκέφαλος» για τους περιοίκους τα όσα συμβαίνουν στο εγκαταλελειμμένο σεισμόπληκτο παλιό κτίριο του Λιμεναρχείου, με τους αρμοδίους…να πετούν το μπαλάκι ο ένας στον άλλον και λύση να μην βρίσκεται.

Σχεδόν κάθε μέρα οι κάτοικοι επικοινωνούν με την ΕΛ.ΑΣ., οι τηλεφωνητές τούς παραπέμπουν στο Λιμενικό και το αποτέλεσμα είναι αποκαρδιωτικό για τους καταγγέλλοντες.

Από χθες μάλιστα παρατηρείται έλευση ατόμων και στο ακριβώς απέναντι κτίριο – γιαπί στην διασταύρωση των οδών Κανάρη και Μπουμπουλίνας!

Οι περίοικοι καταγγέλλουν καταρχάς ότι ανάμεσα στους «κατοίκους» των δύο αυτών κτιρίων υπάρχουν ανήλικα παιδιά τα οποία τις πιο πολλές ώρες της ημέρας είναι στον δρόμο με κίνδυνο για την ζωή τους. Μετανάστες έχουν μετατρέψει σε γκαρσονιέρα το κλιμακοστάσιο του κτιρίου του παλιού Λιμεναρχείου, ενώ από το βράδυ της Τρίτης – άγνωστο πώς – εξασφάλισαν και ηλεκτρικό ρεύμα. Προφανώς έκαναν από κάπου ρευματοκλοπή.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όπως αποδεικνύουν οι περίοικοι και μάλιστα το αποδεικνύουν με φωτογραφικό υλικό – ντοκουμέντο, το κτίριο του Λιμένα έχει μετατραπεί σε υπαίθριο οίκο για ερωτικές συνευρέσεις, μόνο που αυτή τη φορά «πελάτες» είναι γυναίκες, όχι άνδρες.

«Ερχονται κάθε μέρα γυναίκες από την Πάτρα και συνερίσκονται ερωτικά με μετανάστες. Εγω έχω δει τουλάχιστον τρεις. Δεν γνωρίζω ποια είναι η συναλλαγή που έχουν, ξέρω όμως ότι τις έχω δει και τις έχω φωτογραφίσει να κάνουν έρωτα υπαίθρια, και μάλιστα σε κοινή θέα. Ολη η γειτονιά τις βλέπει». Η συγκεκριμένη γυναίκα (τα στοιχεία της στην διάθεση της εφημερίδας) πρόσθεσε ότι χθες το πρωί, και συγκεκριμένα στις 8, εμφανίστηκε πατρινή ανέβηκε στο κλιμακοστάσιο – γκαρσονιέρα κρατώντας γλυκά και άλλα «δωράκια» και… κατ’ ευθείαν συνευρέθη ερωτικά με έναν από τους μετανάστες που διαμένουν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κτίριο υπηρεσιών λιμένα διαμένουν και γυναίκες, μάλιστα η μία είναι κατάξανθη και δεν μοιάζει με ρομά που έφτασε στην Ελλάδα από κάποια τρίτη χώρα ή τη Ρουμανία.

Ακόμη και χθες το απόγευμα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για όσα συμβαίνουν στο εν λόγω κτίριο. Δύο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ βρέθηκαν στο σημείο. Ωστόσο δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά πράγματα.