Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τον θάνατο του 28χρονου Παντελή Πολυδερόπουλου

Την εντολή για διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης έδωσε χθες ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης στην Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες σχετικά με τον αιφνίδιο θάνατο του 28χρονου Παντελή Πολυδερόπουλου ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Ο κ. Καρβέλης αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ζήτησε από την διοίκηση του Νοσοκομείου να διερευνήσει σε βάθος τη διαχείριση του περιστατικού.

Αφορμή αποτέλεσαν τα όσα ανέφερε χθες ο αδελφός του άτυχου παλικαριού και γνωστός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Tlive του Alpha, υποστήριξε ότι ο αδελφός του είχε πάει την προηγούμενη ημέρα στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας «Ο Άγιος Ανδρέας», εξετάστηκε από γιατρό στο λαιμό αλλά δεν του βρήκε κάτι και την επομένη κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο κ. Καρβέλης ανέφερε τα εξής: «Μόλις περιήλθαν στην αντίληψή μου οι καταγγελίες, αμέσως έδωσα εντολή στην διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών να διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση κατεπείγουσας μορφής για να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η διαχείριση του περιστατικού. Πώς δηλαδή πήγε ο άνθρωπος στο Νοσοκομείο, από ποιόν γιατρό εξετάστηκε, τι αγωγή του χορηγήθηκε. Η ΕΔΕ έχει ήδη αναληφθεί».