Κατακλύζεται και η Πάτρα από την ροζ κοκαϊνη! Νέος “πονοκέφαλος” για την ΕΛ.ΑΣ.!

Στην Αττική τα δείγματα από τα αστικά λύματα για χρήση κοκαΐνης έφτασαν στα ύψη μετά από τις γιορτές.

Στην Πάτρα μπορεί να μην έχουμε τέτοια στοιχεία αφού οι δειγματοληψίες που γίνονται αφορούν μόνο το κορωνοϊό, όμως, με βάση τις εκτιμήσεις και έχοντας σαν δεδομένο ότι ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού αυτής της πόλης κάνει χρήση κοκαΐνης, τα ύψη των δειγμάτων αυτών, ειδικότερα μετά τις γιορτές, θα ήταν εξίσου μεγάλα.

Ας μην κρυβόμαστε. Κι όχι μόνο αυτό. Σύμφωνα με κύκλους της Δίωξης Ναρκωτικών υπάρχουν πληροφορίες ότι στην Πάτρα (όπως και σε άλλες πόλεις) έχουν φτάσει ήδη μικροποσότητες με ροζ κοκαΐνη, σε παρέες νεαρών και όχι μόνο.

Η ροζ κοκαΐνη θεωρείται ως ένα από τα πιο σκληρά ναρκωτικά που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και η πιο must ουσία στις σκηνές της ηλεκτρονικής μουσικής, στα πάρτι και στα πιο διάσημα events της κάθε πόλης.

Η tuci (λέγεται και έτσι στην χώρες της Ευρώπης) είναι πιο ακριβή ως ουσία στις πιάτσες της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από την κανονική κοκαΐνη και για αυτό θεωρείται της “ελίτ”.

Μάλιστα, οι παραγωγοί της την εμπλουτίζουν με ποσότητες MDMA και κεταμίνης, καθώς και διάφορες άλλες ουσίες που είναι ακόμα πιο επικίνδυνες για την ψυχική και τη σωματική υγεία του χρήστη.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι οι ποσότητες αυτές τόσο στην Πάτρα, όσο και σε άλλες πόλεις της επικράτειας, προέρχονται από την Μύκονο που αποτελεί κλασικά το νησί που τα κυκλώματα διακίνησης επιλέγουν όταν φέρνουν στην χώρα μια νέα ναρκωτική ουσία.