Κατέθεσε μυστικά η Αγγελική Τσιόλα στην Ανακρίτρια! Τι είπε για την Πισπιρίγκου

Τελικά κατέθεσε “στα κρυφά”  η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα στην 35η ανακρίτρια για τον θάνατο της Ίριδας Δασκαλάκη . Η κατάθεση δόθηκε στις 18/8 χωρίς να γίνει αντιληπτή και να διαρρεύσει στα ΜΜΕ.

Η κυρία Τσιόλα επισκέφτηκε το γραφείο της 35ης ανακρίτριας κυρίας Τζωρτζάτου. Ήταν η πρώτη ιατροδικαστής η οποία κατέθεσε. Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεση της απέκλεισε ως αιτία θανάτου την αγενεσία φλεβόκομβου και έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια.  Δηλαδή είπε ότι από την επαναξιολόγηση των στοιχείων προκύπτουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα και το πλέον πιθανό σενάριο, όπως είπε η ίδια είναι ότι η Ίριδα κατέληξε από εγκληματική ενέργεια.

Όμως υπάρχει μία διαφοροποίηση σε σχέση με το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρια όσον αφορά τον μηχανισμό ο όποιος φέρεται να χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να δολοφονηθεί η Ίριδα. Σύμφωνα με πληροφορίες προκύπτει ότι η κυρία Τσιόλα έκανε λόγο για μεταθανάτια τραύματα τα οποία φέρεται να υπήρχαν στο πρόσωπό της  ενώ οι δύο άλλοι ιατροδικαστές  έγραψαν στο πόρισμα τους για προθανάτια τραύματα. Η κ. Τσιόλα περιέγραψε μάλιστα έναν άλλο μηχανισμό θανάτου. Δεν δέχεται ότι η Ίριδα δολοφονήθηκε όταν κάποιο άτομο αποφάσισε να βάλει το πανάκι στο στόμα του μωρού.  Κάνει λόγο για έναν άλλο μηχανισμό θανάτου.