Καραμανλής: Είδε τον τελικό μουντιάλ στην Πάτρα!

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, βρέθηκε χθες για λίγες ώρες στην Πάτρα, καθώς είχε προγραμματίσει να ταξιδεύει ακτοπλοϊκώς για την Ιταλία.

Ομως υπήρξε μία καθυστέρηση με το πλοίο της ΑΝΕΚ Lines και έτσι σημειώθηκε αργοπορία και στην επιβίβαση των επιβατών.

Ο κ. Καραμανλής ήταν από νωρίς στην πόλη και όταν διαπίστωσε ότι επρόκειτο να αρχίσει ο τελικός του Παγκόσμιου πρωταθλήματος θέλησε να παρακολουθήσει ένα μεγάλο μέρος του μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.
Ετσι αποφασίστηκε να επισκεφτεί τα γραφεία της ΑΝΕΚ Lines και εκεί παρακολούθησε το α’ μέρος του επικού παιχνιδιού ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία. Μάλιστα υπάλληλοι της ναυτιλιακής εταιρείας , που είχαν βάρδια χθες του ζήτησαν και φωτογραφήθηκε μαζί τους.
Μόλις ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο, ο κ. Καραμανλής αναχώρησε από τα γραφεία της εταιρείας και επιβιβάστηκε στο πλοίο και από εκεί παρακολούθησε τη συνέχεια του συγκλονιστικού τελικού και τη μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Κιλιάν Εμπαπέ.
Η «Πelop;onnhsow» εντόπισε τον κ. Καραμανλή στο λιμάνι και αρνήθηκε να πει πολλά, αλλά αναφέρθηκε στον τελικό τονίζοντας με νόημα: «Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν πολύ ωραίο και φυσικά θεωρώ ότι η Αργεντινή δίκαια προηγείται με δύο γκολ διαφορά». Ακολούθως ο πρώην πρωθυπουργός έστειλε  τις ευχές του λέγοντας: «Χρόνια πολλά και υγεία σε όλους».
Να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Καραμανλής ταξίδεψε στη γειτονική χώρα μαζί με την σύζυγο του, Νατάσα Παζαΐτη και μέλη της οικογένειάς του.