Και κόρη γνωστού Πατρινού πολιτικού θύμα του κυκλώματος revenge porn! 141 οικογένειες της Πάτρας ζουν “εφιάλτη”

Μια από τις τελευταίες εξελίξεις, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές – τις οποίες επικαλέστηκε και στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» ο δημοσιογράφος Τάσος Τεριάκης – είναι πως τουλάχιστον τρία από τα θύματα είναι κοπέλες από την Ηλεία και συγκεκριμένα η Κ. από τον Πύργο, η Ε. από την Κυλλήνη και η Μ. από την Αμαλιάδα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε.

Το πρωτοφανές σε σχέση με τη συγκεκριμένη λίστα είναι ότι κάθε φάκελος (αρχείο) έχει και το ονοματεπώνυμο της κοπέλας, με τον αριθμό αυτών των φακέλων να φτάνει τους … 141(!).

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι για την υπόθεση έχουν ταυτοποιηθεί δύο άντρες στην Αττική, ενώ οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπιστεί η πηγή διακίνησης των φωτογραφιών και των βίντεο και αυτό γιατί το εν λόγω υλικό διακινείται από κινητό σε κινητό και όχι από το διαδίκτυο. Μέσα στον φάκελο μπορεί κάποιος να δει βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές. Είτε όταν είναι μόνη σε κάποιο χώρο είτε και με κάποιον σύντροφο. Mεταξύ των κοριτσιών που έχουν πέσει θύματα του διασυρμού και μία γυναίκα που είναι κόρη Πατρινού πολιτικού. Το γεγονός έχει προκαλέσει αναστάτωση σε όλες τις οικογένειες.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες θυμάτων

Για την υπόθεση μίλησε στον ΑΝΤ1 ένα από τα θύματα, σημειώνοντας ότι έχει κάνει ακόμα και απόπειρα αυτοκτονίας. «Ούτε πιστεύω πως εμείς θα δικαιωθούμε. Είχα πέσει σε κατάθλιψη, είχα κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά με σταμάτησε η μητέρα μου», αποκάλυψε η κοπέλα και πρόσθεσε:

«Εγώ με αυτόν τον άνθρωπο είχα μία σχέση. Κάναμε μία σχέση, αυτός κάποια στιγμή μου είχε ζητήσει να βιντεοσκοπήσουμε τις ερωτικές μας πράξεις. Εμένα δεν είχε πάει το μυαλό μου βέβαια σε κάτι πονηρό, γιατί εντάξει ήμουν και πολύ ερωτευμένη τότε και τυφλωμένη, όταν του είχα πει να τα σβήσουμε, δεν τα έσβησε ποτέ και μετά από κάποιους μήνες που του ζήτησα να χωρίσουμε, αυτός μετά από ένα μήνα δημοσίευσε τα βίντεο παντού, τα έστειλε από κινητό σε κινητό, μάλλον από γνωστό σε γνωστό, μετά ο γνωστός το έστειλε σε άλλον γνωστό και πήγαιναν από χέρι σε χέρι, μέχρι που το δημοσίευσαν μέχρι και σε site».

Και συνέχισε: «Πάντως για εμένα δεν ξέρω τι σκοπό, είχε σκοπό τα λεφτά; Δεν ξέρω τι; Να με εκδικηθεί, δεν ξέρω τι. Να μην εμπιστευόμαστε κανέναν σε τέτοια θέματα, κανέναν όμως, να μην υπάρχει εμπιστοσύνη, να μην εκθέτουμε τις προσωπικές μας στιγμές από εδώ και από κει, γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή, όχι μόνο κάποιος για να κάνει κακό. Να μην εμπιστευόμαστε ποτέ σε κανέναν προσωπικές μας στιγμές, προσωπικές μας φωτογραφίες, βίντεο, τα πάντα. Και εγώ θα μπορούσα να είμαι τώρα, να μην ζούσα, αν δεν με είχε σώσει η μάνα μου».