Η Παναχαϊκή στο στόχαστρο της Interpol για παράνομο στοίχημα! “Προσήχθη” Πατρινός παράγοντας

Αγγίζει και την Παναχαϊκή η έρευνα της Ιντερπόλ με σκοπό την πάταξη του παράνομου στοιχήματος σε ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα!

Στο στόχαστρο το πρωτάθλημα της Super League 2, «παράγοντες» με μη θεσμικό ρόλο, αλλά και «χρηματοδότες» που δεν κατείχαν μετοχές στις ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η υπόθεση αγγίζει άμεσα την Παναχαϊκή με αποτέλεσμα να κινδυνεύει μέχρι και υποβιβασμό σε περίπτωση που απαγγελθούν κατηγορίες και αποδειχθεί ότι τελέστηκαν αδικήματα. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το κύκλωμα είχε ως κέντρο του την Πάτρα!
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 20 προσαγωγές (όχι συλλήψεις) και έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας σε σπίτια και σε γραφεία εμπλεκομένων προκειμένου να συλλέξουν υλικό για την έρευνα, έχουν κατασχεθεί κινητά τηλέφωνα και λάπτοπ. Μεταξύ αυτών και ενός Πατρινού. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που συνδύασαν το «φιάσκο» Τσαλουχίδη – Γεωργιάδη και τις εξελίξεις στην Παναχαϊκή με την έρευνα της Ιντερπόλ στην Ελλάδα (καθώς συνέπεσαν χρονικά) και την προσαγωγή διάφορων παραγόντων από ομάδες της Super League 2 και λοιπων τυχοδιωκτών, γνωστών για τη δράση τους όλα αυτά τα χρόνια στο …περίφημο πρωτάθλημα.