Η Πάτρα έγινε “γροθιά” και η Νικολία… αναχωρεί για Ανόβερο!

Όλα πήγαν καλά, ξεπεράστηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, τα όποια εμπόδια υπήρχαν και η 12χρονη Νικολία από την Πάτρα αναχωρεί την Δευτέρα για το Ανόβερο για να προχωρήσει σε μία λεπτή χειρουργική επέμβαση, έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η Νικολία ταξιδεύει για την Γερμανία μαζί με τους δικούς της, έχοντας τις ευχές όλων των ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας για να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει γερή και δυνατή συνεχίζοντας τη ζωής της.

Η μικρή με το που θα πάει στο Ανόβερο και μπει στο κέντρο, θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, κάνοντας ταυτόχρονα και όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες προτού εγχειριστεί.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για βοήθεια και στην έκκληση που έγινε για τη συγκέντρωση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού, ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη. Μέσα σε λίγες ώρες το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε.

Αφού ξεπεράστηκαν τα εμπόδια και οι δυσκολίες η Νικολία που έχει ένα πολύ σπάνιο είδος όγκου που εξέρχεται από τον νευρικό ιστό και ο οποίος μεγαλώνει, φτάνοντας να επηρεάσει κάποια στιγμή ζωτικά της όργανα, θα εγχειριστεί.

Η κοινωνία έγινε μια γροθιά για την 12χρονη, δείχνοντας τα αντανακλαστικά της, συγκινώντας τους δικούς της και όσους ανθρώπους γνώριζαν το πρόβλημα που αντιμετώπιζε το κορίτσι.