Η νεκροψία και οι απαντήσεις για τον θάνατο της 15χρονης στα Τρίκαλα

Σοκ προκάλεσε αλλά και θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου  μιας 15χρονης μαθήτριας από τον Βύρωνα, που ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο και διασκέδαζε με τους συμμαθητές της στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, ξαφνικά σωριάστηκε στο πάτωμα.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (07/05) η Νεκροψία -νεκροτομή της σορού της 15χρονης μαθήτριας, που άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ διασκέδαζε με τους συμμαθητές της, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή θα ακολουθήσουν, όπως σε κάθε περίπτωση θανάτου νεαρού ατόμου, περαιτέρω εξετάσεις για την πλήρη διερεύνηση τυχόν ύπαρξης παθολογικού υπόβαθρου ή άλλου εξωγενούς παράγοντα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες το άτυχο κορίτσι φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Τρικάλων, οι γιατροί προσπαθούσαν επί δυο ώρες να το επαναφέρουν, τοποθετώντας ακόμη και βηματοδότη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.