Η νέα είσοδος πήρε «like» στο Διαδίκτυο!

Η αυθόρμητη κίνηση του αντιπεριφερειάρχη έργων Θανάση Μαυρομμάτη να φωτογραφήσει με το κινητό τηλέφωνό του τη νέα είσοδο της Πάτρας, μετά από την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης, προκάλεσε καταιγισμό θετικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αιτήματα για επέκταση των παρεμβάσεων και σε άλλα σημεία.

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις» ήταν τα λόγια του αντιπεριφερειάρχη, που συνόδεψαν την φωτογραφία, τραβηγμένη από τον τρίτο όροφο του κτιρίου της Περιφέρειας. Το σκέλος της εργολαβίας που αφορά την Πάτρα έχει ολοκληρωθεί και οι εργασίες θα συνεχιστούν στο Αγρίνιο και τον Πύργο. Στην Περιφέρεια είδαν με ικανοποίηση την τελική εικόνα που διαμορφώθηκε στη νέα εθνική οδό. Παρατήρησαν όμως και ορισμένα σημεία στα οποία υπήρξαν μικρές αστοχίες στο πράσινο και θα γίνουν νέες επεμβάσεις συντήρησης. Η δύσκολη περίοδος είναι το φετινό καλοκαίρι, το οποίο είναι το πρώτο που θα «υποδεχθεί» το νέο έργο.

Οι εργασίες εξελίχθηκαν επί της  εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου από το ύψος της οδού Πανεπιστημίου μέχρι το ύψος της γέφυρας του Χαράδρου, όπως επίσης στην οδό Κανελλοπούλου. Ανακατασκευάστηκαν πεζοδρόμια, όπως και η κεντρική νησίδα, ενώ υπήρξε και παρέμβαση στο πράσινο με φύτευση δέντρων. Κατά μήκος του δρόμου έγινε επισκευή των φωτεινών σηματοδοτών και του ηλεκτροφωτισμού.

Κολακευτικά σχόλια έκαναν για την φωτογραφία και την ολοκλήρωση του έργου συνάδελφοι του Θ. Μαυρομμάτη.