Η Διάνα Βουτυράκου νέα συντονίστρια των think tanks του ΣΥΡΙΖΑ

Η νεαρή Διάνα Βουτυράκου, που βρέθηκε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές αλλά και στο δημοτικό ψηφοδέλτιο του Κώστα Ζαχαριάδη στις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είναι η νέα συντονίστρια των μικρών think tanks που σχεδιάζει να δημιουργήσει στο πλευρό του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Την ανακοίνωση, έκανε με ανάρτησή του, ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης: «Το πρώτο βήμα για την ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να σχηματιστούν μικρές ομάδες εμπειρογνωμόνων ανά θεματική, οι οποίες θα συνεργάζονται απευθείας μαζί μου.

Η Διάνα Βουτυράκου αναλαμβάνει τον ρόλο της συντονίστριας για την άρτια στελέχωση αυτών των μικρών «think tank». Η Διάνα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω στα στελέχη του μέλλοντος.

Και θα είναι από εδώ και πέρα στην πρώτη γραμμή ανάδειξής τους μαζί μου». Η Διάνα Βουτυράκου είναι Ιδρύτρια της Unique Minds. Το 2018 κατέκτησε την 1η θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής. Είναι η πρώτη Ελληνίδα και η νεότερη που ορίστηκε ποτέ κριτής σε Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής.

Η Διάνα Βουτυράκου είναι Ιδρύτρια της Unique Minds. Το 2018 κατέκτησε την 1η θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής. Είναι η πρώτη Ελληνίδα και η νεότερη που ορίστηκε ποτέ κριτής σε Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής.