Εστειλε ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ φωτογραφία με μία θηλιά στο λαιμό

Ένα πρωτοφανές περιστατικό ερωτικής απογοήτευσης έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο σε χωριό του ηλειακού κάμπου, όταν άνδρας απείλησε την πρώην σύντροφό του ότι θα αυτοκτονήσει επειδή εκείνη δεν δέχτηκε να τα ξαναβρούν και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να της έστειλε και μια φωτογραφία με μια θηλιά, ενημερώνοντας την για τις προθέσεις του.
Ειδικότερα, ο αλβανικής καταγωγής άνδρας που το τελευταίο διάστημα απουσίαζε στην χώρα του, όταν επέστρεψε, πήγε στο σπίτι της ομοεθνούς πρώην συντρόφου του με σκοπό να της ζητήσει επανασύνδεση.

Όταν εκείνη του αρνήθηκε, ο ίδιος απογοητευμένος γύρισε στο σπίτι του εκφράζοντας αυτοκτονικές τάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες  λίγη ώρα αργότερα η κοπέλα ενημέρωσε την αστυνομία πως έλαβε στο κινητό της ηλεκτρονικό μήνυμα με την φωτογραφία μιας θηλιάς από τον πρώην σύντροφο της, με το οποίο την ενημέρωνε προφανώς με ποιο τρόπο ήθελε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση και μαζί με την Πυροσβεστική από εκείνη την στιγμή ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του αλλοδαπού άνδρα οι οποίες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.