Εντονα προβλήματα από την βροχόπτωση! Πνίγηκαν Ρίο και Παραλία! Χαμός στην Πλαζ

Η έντονη βροχοπτωση των τελευταίων ωρών έχει προκαλέσει και πάλι προβλήματα στο Ρίο της Πάτρας. Κι αυτή τη φορά όχι μόνο στην παραλιακή ζώνη, αλλά και μέσα στον ιστό της περιοχής όπου υπάρχουν κατοικίες και επιχειρήσεις. Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και η περιοχή ειναι σχεδόν… απροσπέλαστη.

Στον δρόμο προς Άνω Καστρίτσι μετά από κατολίσθηση, υπάρχουν προβλήματα μετά από κατολισθηση. Στο σημείο επιχειρούν μηχανήματα για την απομάκρυνση των χωμάτων.

Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση υπάρχουν επίσης στα Άνω Σουδενέικα Αχαϊας, όπου δύο σπίτια στο ύψος της Εκκλησίας έχουν αποκοπεί από τα νερά, ενώ αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν σε Ωλενία και Λαρισσό δυτικής Αχαϊας.

Η κυκλοφορία διακόπηκε στην επαρχιακή οδό Άρλας – Ζησιμέικων, καθώς υπερχείλισε παρακείμενος χείμαρρος.

Επίσης στο δρόμο από το αεροδρόμιο Αράξου προς Λάππα, λόγω της συσσώρευσης υδάτων υπάρχει αποκλεισμός.

Στο Ριόλο, υπάρχουν επίσης πλημμύρες και οι δρομοι ειναι αδιάβατοι.

Ο δρόμος από Άνω Αχαϊα προς Καρυά και Λουσικά έχει κλείσει. Τα χωράφια σε Άρλα, Φώσταινα και Λογοθετη έχουν μετατραπεί σε λίμνες. Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτό από την Ανω Αχαϊα.

Κλήσεις για την άντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα δέχεται η πυροσβεστική σύμφωνα με την οποια ωε τώρα είναι περίπου 25. Προβλήματα έχουν αναφερθεί μεταξύ άλλων σε Ρίο, Άγιο Βασίλειο, Παραλία Πατρών, Οβρυά, Ηρώων Πολυτεχνείου.

Πρόβλημα με τον χείμαρρο στην Πλαζ. Γέμισαν νερό κάποια κτίρια. Τωρα απομακρυνονται.

Εντονο πρόβλημα στο Ρίο. Κοντά στον σταθμο. Σπίτια έχουν πλημμυρισει.

Κλειστός ο δρόμος από Λάππα για Ριόλο