Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Βραβεύτηκε για τις εγκαταστάσεις του

Με βραβείο Interiors Awards 2021 βραβεύτηκαν οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 για την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια τους, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη των προδιαγραφών, όσον αφορά στις εγκαταστάσεις εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Βραβευμένες Εγκαταστάσεις ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού του προσανατολισμού, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επενδύσει συνεχώς σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμούς, δημιουργώντας υπερσύγχρονους, state-of-the-art, χώρους. Οι εργαστηριακοί και διοικητικοί χώροι αποτελούν ένα αρμονικό περιβάλλον, το οποίο ευνοεί τη μάθηση και επιτρέπει στους σπουδαστές όλων των τομέων σπουδών να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και τις ικανότητες τους.

Οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, που βραβεύτηκαν στην κατηγορία Large Workspace Thessaloniki, δημιουργήθηκαν από τη συνεργασία δύο ανεξαρτήτων αρχιτεκτόνων, της κυρίας Ρίκας Δεληγιαννίδου και της κυρίας Ξανθίππης Παπαδοπούλου, η οποία παραβρέθηκε στην απονομή και παρέλαβε το βραβείο Interiors Awards 2021”.

Κύριος στόχος του σχεδιασμού ήταν η αισθητική ανανέωση των χώρων, ώστε να ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα της εποχής, αλλά και να αναδεικνύουν τη νέα εταιρική ταυτότητα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, η καμπυλότητα κυριαρχεί σε όλο τον σχεδιασμό και συμβολίζει τη διαρκή εξέλιξη που υπάρχει στο χώρο της γνώσης. Επιπλέον, επικρατεί το λευκό, χρώμα της ειλικρίνειας και της καθαρότητας που αποτελούν βασικές αρχές στην εκπαιδευτική πρακτική, σε συνδυασμό με το κόκκινο και το μαύρο, που ακολουθούν την ταυτότητα της εταιρίας.

Βραβευμένες Εγκαταστάσεις ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στη λειτουργικότητα των χώρων, ώστε να επιτρέπεται η ταυτόχρονη συνύπαρξη περισσοτέρων σπουδαστών, αλλά και στην ασφάλεια με χρήση σύγχρονων υλικών.

Βράβευση υψίστης σημασίας

Φέτος, για τη διασφάλιση της υγείας των συμμετεχόντων, η απονομή των Interiors Awards 2021 διεξήχθη εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις αποφάσεις των αρμόδιων αρχών, χωρίς κοινό και με κυλιόμενη προσέλευση των νικητών.

Η διάκριση στα Interior Awards 2021 επιβεβαιώνει το κορυφαίο επίπεδο των εγκαταστάσεων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και δίνει την ώθηση στον Όμιλο για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη με αναβάθμιση των υπαρχόντων υποδομών και συνεχείς επενδύσεις για προσθήκη επιπρόσθετου τεχνολογικού εξοπλισμού.

Παράλληλα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ξεκίνησε τη λειτουργία του νέου εκπαιδευτηρίου στον Βόλο, που έρχεται να προστεθεί στις έξι υπερσύγχρονες εκπαιδευτικές δομές που ήδη λειτουργούν σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά και Ξάνθη, προσφέροντας νέες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες στους νέους της Μαγνησίας.