Εγκαινιάζεται η Έκθεση Στολών Πληρωμάτων στην Αγορά Αργύρη

Πολύχρωμες, ευφάνταστες στολές και ευρηματικά καπέλα, μέσα από τα φετινά καλλιτεχνικά και σατιρικά θέματά τους, έτσι όπως τα εμπνεύστηκε και υλοποίησε το καρναβαλικό δαιμόνιο των πληρωμάτων, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό από αύριο Τρίτη 27 Φεβρουαρίου μέχρι την Πέμπτη 14 Μαρτίου στο πλαίσιο της καθιερωμένης Έκθεσης Στολών.

Η έκθεση που φιλοξενείται στην Αγορά Αργύρη, θα εγκαινιαστεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 20.00 και αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να απολαύσει το κοινό δείγματα των στολών που θα είναι οι πρωταγωνιστές των παρελάσεων του Πατρινού Καρναβαλιού στην κορύφωση της μεγάλης γιορτής το τελευταίο Σαββατοκύριακο.

Με αυτόν τον τρόπο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τη στολή της αρεσκείας τους και να απευθυνθούν στους υπεύθυνους των πληρωμάτων προκειμένου να ενταχθούν στην καρναβαλική τους ομάδα για τις παρελάσεις.

Διάρκεια έκθεσης: 27/2-14/3.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: καθημερινά 9:00-14:00 και 17:00-21:00 εκτός Σαββατοκύριακου.

*Υπενθυμίζεται ότι είναι απαραίτητο τα πληρώματα να στείλουν φωτογραφία των στολών τους στο info@carnivalpatras.gr  μέχρι 1η Μαρτίου 2024, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της κατάρτισης της σειράς των παρελάσεων. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 361750 (κα Σοφία Μαραχώρη).