Εβαλε τα κλάματα η Ρούλα μέσα στο Δικαστήριο όταν άκουσε για την Τζωρτζίνα

Φορώντας μαύρα η 34χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στο δικαστήριο, για τη δίκη, καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στο εδώλιο του δικαστηρίου συνοδεία δύο αστυνομικών. Κατά τη διάρκεια της δίκης κρατούσε στα χέρια της μία φωτογραφία της με την Τζωρτζίνα, ενώ ακούγοντας τον δικηγόρο της, Αλέξη Κούγια, δάκρυσε. Μάλιστα, κάποια στιγμή ζήτησε χαρτομάντιλα από τους αστυνομικούς.

Λίγο μετά τις 12:30 ξεκίνησε η κατάθεση του εν διαστάσει συζύγου της και πατέρα της Τζωρτζίνας, Μάνου Δασκαλάκη. Νωρίτερα, στο δικαστήριο έφτασαν η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου για να παρακολουθήσουν τη δίκη.

Ωστόσο, δεν παρέμειναν στην δικαστική αίθουσα, καθώς προτάθηκαν από την πλευρά της κατηγορούμενης να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης, μαζί με περισσότερα από δέκα ακόμα. Μεταξύ αυτών, μάρτυρες ειδικών γνώσεων ιατροδικαστές, ψυχίατροι κ.λπ.

Η κατηγορούμενη, μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια, δήλωσε αθώα και ζήτησε τη διακοπή της δίκης για να κληθούν νέοι μάρτυρες από το Δικαστήριο και να προσκομισθούν συγκεκριμένα ιατρικά έγγραφα, ενώ παράλληλα ζήτησε να γίνει νέα τοξικολογική εξέταση στο αίμα της Τζωρτζίνας.