ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Συνέλαβαν διάσημο d’j

Διάσημος στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, καθώς συμμετέχει σε πασίγνωστα φεστιβάλ, συναυλίες και River party, είναι ένας νεαρός DJ που συνελήφθη με σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών στο αυτοκίνητο και το σπίτι του, από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας.

Ο νεαρός μουσικός με καταγωγή από την Ιταλία εντοπίστηκε να κινείται με το αυτοκίνητό του στην επαρχιακή οδό Θέρμου- Πλατάνου και οι αστυνομικοί που τον σταμάτησαν για έλεγχο κατέσχεσαν 98,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 2,3 γραμμάρια κοκαΐνης, 4.000 ευρώ, πέντε ναρκωτικά χάπια και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη 130,6 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή “σοκολάτας”, 22,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δυο τρίφτες και μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ναρκωτικού.

Ο DJ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκε το όχημά του ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έκανε και διακίνηση.