ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Σοκ για 28χρονη! Την βίσαν 12 κουκουλοφόροι! Η τραγική ιστορία και η εγκυμοσύνη της

Μια τραγική ιστορία ξεκίνησε πριν κάποια χρόνια σε ορεινό χωριό του Πύργου και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με «θύμα» μια 28χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες.

Ολα ξεκίνησαν πριν αρκετά χρόνια, όταν το συγκεκριμένο κορίτσι μαζί με τον πατέρα της, τη μητέρα της και τα οκτώ αδέλφια εκ των οποίων ορισμένα αντιμετώπιζαν επίσης νοητικά προβλήματα, ζούσαν σε χωριό του δήμου Πύργου. Η μητέρα της 28χρονης- σήμερα- κοπέλας, μετά από κάποια χρόνια εγκατέλειψε την οικογενειακή της εστία αφήνοντας πίσω τον άνδρα της και τα παιδιά της να ζουν σε τραγικές συνθήκες.

Όταν μάλιστα, το σπίτι που έμεναν, γκρεμίστηκε, η οικογένεια στεγάστηκε σε μια αποθήκη του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα αφού οι όποιες ενέργειες έγιναν προκειμένου να εξασφαλιστεί έστω ένα λυόμενο για τη διαμονή τους, ακόμα βρίσκεται σε εκκρεμότητα παρά τις προσπάθειες του προέδρου της κοινότητας.

Από τα εννιά αδέλφια, κάποια έφυγαν αλλά ο πατέρας μαζί με δύο αγόρια και την κοπέλα έμειναν πίσω αντιμετωπίζοντας όλοι τους, νοητικά προβλήματα αλλά και αδυναμία να εξασφαλίσουν έστω τα βασικά για μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Πριν έξι χρόνια, η 28χρονη εν μέσω προβλημάτων που αντιμετώπιζε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων, έπεσε θύμα βιασμού από 12 άνδρες οι οποίοι φορώντας κουκούλες ασέλγησαν εις βάρος της με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει έγκυος και εννιά μήνες μετά να φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι το οποίο σήμερα ζει σε ίδρυμα στην Αθήνα.

Γνωρίζοντας τις συνθήκες διαβίωσής της, κάποιοι ενδιαφέρθηκαν για την κατάστασή της και θέλησαν να τη βοηθήσουν. Έτσι, η 28χρονη μετέβη στον Πύργο και ξεκίνησε η αναζήτηση μιας οικογένειας που θα μπορούσε να την περιθάλψει και να της προσφέρει ένα σπίτι. Όμως λόγω προβλημάτων που ανέκυψαν, έγινε έρμαιο ανδρών που την εκμεταλλεύονταν, προσφέροντάς της- πολλές φορές- χρήματα για να τη δελεάσουν.

Οι υποψίες για το δράμα που βίωνε η νεαρή κοπέλα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια που τη φιλοξενούσε, παρατήρησε κάποιες ύποπτες κινήσεις. Η κοπέλα έφευγε από το σπίτι και μόλις επέστρεφε μετά από ώρες, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, έτρεχε σε άσχημη κατάσταση στο μπάνιο προκειμένου να πλυθεί. Παράλληλα, στην αντίληψη ανθρώπων που έχουν αναλάβει τη φροντίδα της αλλά και τη μεταφορά της σε κάποιο ίδρυμα, υπέπεσε διακίνηση πορνογραφικού υλικού από άτομα που ήθελαν να κλείσουν ραντεβού μαζί της, στέλνοντας της μηνύματα με… κυνικό τρόπο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», για όλα αυτά τα γεγονότα είναι ενημερωμένες και οι Αρχές, ενώ σήμερα αναμένονται καταθέσεις από άτομα που γνωρίζουν την κατάσταση που βιώνει η κοπέλα και προσπαθούν να βρεθεί μια λύση.