ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ: Ο Λαλιώτης τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Τάκης Λαλιώτης, μετά το αιματηρό επεισόδιο που είχε την προηγούμενη εβδομάδα έξω από τον στάβλο του στη Χαλανδρίτσα, με πρόσωπα του στενού συγγενικού του περιβάλλοντος. Σε επίστολή προς την “Πελοπόννησο”  δικηγόρος Χρήστος Τσόλας αναφέρεται στο γεγονός ενώ τονίζει πως το επεισόδιο προκάλεσε ο κ. Λαλιώτης οι φωτογραφίες του οποίου σοκάρουν.

Από τον δικηγόρο Χρήστο Τσόλκα λάβαμε την ακόλουθη επιστολή:

«Εκπλήσσομαι για το γεγονός ότι η εφημερίδα σας κάλυπτε και καλύπτει μονόπλευρα την υπόθεση του επεισοδίου Παναγιώτη Λαλιώτη με τον εντολέα μου πρώτο ξάδελφό του. Μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι ουδέποτε ζητήθηκε η άποψη της δικής μας πλευράς, όπως επιβάλλει η δημοσιογραφική δεοντολογία.
Οφείλω διά μιάς να σας πω ότι κατά τη δική μας άποψη ο κ. Παναγιώτης Λαλιώτης ήταν αυτός που δημιούργησε το επεισόδιο κατεβάζοντας το παντελόνι του και επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα.
Η ενεργοποίηση δε της παλιάς αντιδικίας έγινε διότι ο κ. Παναγιώτης Λαλιώτης είχε πετάξει δίπλα στο σπίτι μας νεκρές αγελάδες, οι οποίες αποσυντίθεντο καθώς και βουνά κοπριάς δίπλα στη μάντρα μας, κατά παράβαση κάθε υγειονομικού κανόνα. Τα ανωτέρω έχουν βεβαιωθεί από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και έχει οδηγηθεί στο αυτόφωρο. Περαιτέρω ενεργοποιήθηκε διότι ο κ. Παναγιώτης Λαλιώτης προσπαθούσε να μετατοπίσει τον αγροτικό δρόμο, κάτι που απετράπη κατόπιν δικής μας καταγγελίας και των λοιπών περίοικων με απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου. Σε βάρος δε του κ. Τάκη Λαλιώτη και λόγω προηγούμενου σε βάρος μας επεισοδίου είχε κατατεθεί από τους εντολείς μου αίτηση λήψης ασφαλιστικών μέτρων και είχε μάλιστα χορηγηθεί προσωρινή διαταγή.
Ουδέποτε αναφέρθηκε ότι ο ένας εκ των εντολέων μου έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο δε έτερος έχει κάταγμα στο χέρι. Η δε φωτογραφία την οποία δημοσιεύσατε δεν ήταν χθεσινή, ήτοι της Δευτέρας 23 Αυγούστου 2021 αλλά της Παρασκευής 20 Αυγούστου 2021 και αυτό διότι την 23η Αυγούστου 2021 ο κ. Τάκης Λαλιώτης έκανε βόλτες στο προαύλιο του Νοσοκομείου «Ο Αγιος Ανδρέας» και συνομιλούσε με συγγενικά του πρόσωπα.
Σε βάρος του κ. Τάκη Λαλιώτη εκκρεμούν μηνύσεις για το συγκεκριμένο επεισόδιο και δεν ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία λόγω της νοσηλείας του.
Κλείνω με ένα ερώτημα: Οι εντολείς μου πριν το επεισόδιο κάλεσαν επανειλημμένα την Αστυνομία να προσέλθει στο σημείο. Ο κ. Τάκης Λαλιώτης την κάλεσε;
Παρακαλώ για τη δημοσίευση της δήλωσης μου στην ίδια θέση».