Δείτε που βρέθηκε τυχαία το αίμα της Τζωρτζίνας μέσα στο Καραμανδάνειο

Εντελώς τυχαίας βρέθηκε το αίμα που είχε ληφθεί από την Τζωρτζίνα Δασκαλάκη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και το οποίο είχε ληφθεί όταν η 9χρονη νοσηλευόταν εκεί… πολύ πριν μεταφερθεί στην ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο. Σύμφωνα με πληροφορίες το αποθηκευμένο φιαλίδιο με το αίμα το βρήκαν σε ένα ψυγείο παιδίατροι του Νοσοκομείου. Αγνωστο πως είχε.. «ξεμείνει» εκεί και δεν βρισκόταν στο «μικροβιολογικό»! Για… κακή τύχη του δράστη της δολοφονίας, το συγκεκριμένο φυαλλίδιο δεν είχε πεταχτεί. Το βρήκαν, διαπίστωσαν με έκπληξη ότι στο αυτοκόλλητο ήταν γραμμένο το όνομα της μικρής και το παρέδωσαν στις Αρχές. Αν και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό πετούν τα δείγματα κάθε 7 – 10 μέρες, το συγκεκριμένο είχε παραπέσει και βρέθηκε τυχαία από τους γιατρούς. Ειδικό όχημα κούριερ (με ψυγείο) βρέθηκε χθες το πρωί στο Καραμανάνειο και με τη συνοδεία συμβατικού οχήματος του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, παρέλαβε το φυαλλίδιο και το μετέφερε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αναλυθεί στο ειδικό εργαστήριο.

Το αίμα που περιέχεται στο συγκεκριμένο φιαλίδιο είχε ληφθεί από την 9χρονη στις 8 Απριλίου του 2021 λίγη ώρα μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Η 9χρονη μέχρι τότε δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας και η εισαγωγή της στο νοσοκομείο έγινε μετά από καυγά του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη και μετά τον μυστηριώδη θάνατο της Ίριδας.

Πρόκειται για ένα σημαντικό εύρημα, η ανάλυση του οποίου αναμένεται να βοηθήσει στις έρευνες για το κατά πόσο είχε χορηγηθεί κεταμίνη ή κάποια άλλη φαρμακευτική ουσία στην 9χρονη, πριν τη δολοφονία της τον Ιανουάριο του 2022.