Γιώργος Βελισσάρης: «Δε με ήθελε ούτε ο πεθερός, ούτε η πεθερά, την έκλεψα 3 φορές την γυναίκα μου»

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε το Γιώργο Βελισσάρη, ο οποίος μίλησε για τη γυναίκα του που γέννησε όταν ήταν 16,5 ετών το πρώτο τους παιδί, τους θαυμαστές του, τα φτωχικά παιδικά του χρόνια, ενώ ως τολμηρός χειμερινός κολυμβητής, έκανε και μία βουτιά!

«Είμαι χειμερινός κολυμβητής, δεν χάνω μπάνιο, από την καραντίνα ξεκίνησα. Και η γυναίκα μου είναι χειμερινή κολυμβήτρια, μόνο που έξω θέλει μπουρνούζι και μέσα στολή», είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής απολαμβάνοντας τη θάλασσα!

«Δε με ήθελε ούτε ο πεθερός, ούτε η πεθερά, αλλά με ήθελε η γυναίκα. Την έκλεψα 3 φορές την γυναίκα μου. Ήταν 15 χρονών, ήταν δικαιολογημένο. Η γυναίκα μου στα 16,5 χρόνια της έκανε το πρώτο μας παιδί. Η γυναίκα μου πάντα με ηρεμεί», περιέγραψε για τη σύζυγό του.

«Ήμουν κτηνοτρόφος και μετά έγινα τραγουδιστής. Περπατούσα 2 ώρες για να πάω σχολείο, πριν πήγαινα στα πρόβατα. Έχω αρμέξει, κουρέψει πρόβατα, αλλά ποτέ δεν έχω σφάξει», είπε για τα παιδικά του χρόνια, ενώ σχετικά με το πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή του με το τραγούδι ο Γιώργος Βελισσάρης είπε ότι «Ήρθε ένας κι έπαιξε κλαρίνο στο χωριό, είπα δυο τραγούδια και από εκεί ξεκίνησα το τραγούδι».

«Όταν ακούω ότι είμαι ο “Σάκης Ρουβάς του δημοτικού”, το θεωρώ υπερβολή, αλλά είναι καλοδεχούμενο. Έχουν κάνει τατουάζ το όνομά μου, μου έχουν πάρει θαυμαστές το ρολόι και το παντελόνι μου», περιέγραψε αναφορικά με ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του.

«Ακούω μόνο βυζαντινή μουσική. Στο αμάξι ακούω μόνο λειτουργίες», αποκάλυψε ο Γιώργος Βελισσάρης, ο οποίος στα αμέσως επόμενα επαγγελματικά του σχέδια έχει ταξίδια, αφού, όπως είπε, «Θα κάνω περιοδεία στην Αυστραλία και την Αμερική».