ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΤΑΣ: Δήλωση – βόμβα του Πατρινού δικηγόρου για την υπόθεση “Πισπιρίγκου”

Χθες, αποκαλυφθηκε  ότι ο γνωστός Αθηναίος ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, ήλθε στην Πάτρα το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας και συναντήθηκε με τον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, κατόπιν μεσολάβησης γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής, προκειμένου ν’ αναλάβει την υπόθεση της Ρούλας, όπερ και εγένετο. Πάντως ο κ. Λύτρας δήλωσε ότι αναλαμβάνει και τον Μάνο Δασκαλάκη και πως το ζευγάρι είναι μαζί και σε αυτό.

Συζητήθηκαν λεπτομέρειες των τριών θανάτων και όλες οι εκδοχές γύρω από τις εξελίξεις που αναμένονται στην πολύκροτη υπόθεση.

Το αξιοσημείωτο είναι, ότι θίχθηκε από τον κ. Λύτρα ακόμη, και η εκδοχή να κατηγορηθεί η μητέρα. Η τελευταία, βέβαια, αντέδρασε, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώα και ότι δεν είναι δυνατόν να πέσουν σε τέτοια πλάνη οι διωκτικές αρχές. Από την πλευρά του, ωστόσο, ο κ. Λύτρας ανέφερε, ότι όφειλε ν’ αναφερθεί και σε μια τέτοια «υπόθεση εργασίας» – αν ισχύσει – και επεκτείνοντας την σκέψη του, είπε ότι «θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να βελτιωθεί και επικοινωνιακά η εικόνα της»!

Στη συνάντηση ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, έδειχνε να είναι «μακριά» από την συζήτηση, και την υπεράσπισή του έχει ο Πατρινός δικηγόρος, Δημήτρης Καράμπελας.

Στο μεταξύ, ο μέχρι χθες, Πατρινός συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Γιάννης Κόττας, αποκάλυψε ότι η επιλογή Λύτρα οφείλεται στο γεγονός ότι ο ίδιος ουσιαστικά είχε παραιτηθεί από την υπόθεση την περασμένη εβδομάδα, διότι ήταν κάθετη η διαφωνία του με την έκθεση της μητέρας στη δημοσιότητα, η οποία προκάλεσε – κατ’ αυτόν – αχρείαστες συγχύσεις και υποτιθέμενες αιτιάσεις, που δεν συνάδουν με τα πραγματικά περιστατικά και στοιχεία των τριών θανάτων.

«Η δική μου νομική υποστήριξη έγινε με την πεποίθηση, ότι η Ρούλα δεν έχει προκαλέσει κακό στα κορίτσια της…», είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο κ. Κόττας.