Γίνεται εκταφή της σπιτονοικοκυράς της οδού Μπιζανίου

Η σπιτονοικοκυρά πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2020 και πλέον οι στενοί συγγενείς της, ζητούν να χυθεί άπλετο φως, στις συνθήκες του θανάτου της. Ο δικηγόρος που τους εκπροσωπεί στην Πάτρα αφήνει νέες αιχμές γις την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη…

Το σπίτι που έμενε η σπιτονοικοκυρά παραμένει σφραγισμένο και ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους συγγενείς της, τονίζει πως μέσα δεν θα μπει κανένας. Ούτε στο διαμέρισμα που ζούσε η γυναίκα, ούτε σε αυτό που βρισκόταν από κάτω και έμεναν η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης και τα 3 παιδιά τους, που χάθηκαν στην Πάτρα. Όπως λέει ο δικηγόρος η εκταφή της σορού της γυναίκας θα γίνει μέσα στην εβδομάδα. Καλεί την αστυνομία να ερευνήσει την όλη υπόθεση, καθώς όπως λέει, έχουν χαθεί σπαθιά που υπήρχαν στο σπίτι και ήταν ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς που είχαν ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο Mega για το εξώδικο που απέστειλε και στο οποίο απαγορεύει την είσοδο στο οίκημα της εκλιπούσης.

«Αφορά στην απαγόρευση εισόδου ατόμων που διέμεναν στο ακίνητο, για εμάς παρανόμως, διότι οι μόνοι νόμιμοι κληρονόμοι που έχουν το δικαίωμα να εισέλθουν στο ακίνητο είναι οι συγγενείς της αείμνηστης Κούτρα Ευγενίας. Απαγορεύουμε την είσοδο χωρίς τη δική μας παρουσία, για να πάρει τα πράγματά του το ζευγάρι και αναζητούμε τα σπαθιά που υπάρχουν μέσα και άνηκαν στον πατέρα της Ευγενίας Κούτρα, και έχουν αξία περίπου 10.000 έκαστο», ανέφερε αρχικά.

«Απαγορεύεται η είσοδος σε όλο το ακίνητο, όχι μόνο στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς. Έχω μιλήσει με τον εκπρόσωπο του Μάνου Δασκαλάκη και μου είπε ότι ο εντολέας του δεν έχει κάποια απαίτηση από αυτό το σπίτι γιατί έχει πάρει όλα του τα προσωπικά αντικείμενα», ξεκαθάρισε.

«Οι ανθρωποι αυτοί είχαν προετοιμάσει το έδαφος ενώ τα ενοίκια, δεν μας έχουν απαντήσει, γιατί δε τα πλήρωναν, καθώς υπήρχαν χρήματα για να αποπληρωθούν. Για το θέμα των λιρών, το είχε πει ένας ιδιωτικός ερευνητής δεν έχω ενημέρωση. Ο κ. Δασκαλάκης, δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα ενώ παράλληλα έμενε στο σπίτι. Το σπίτι είναι σφραγισμένο από την αστυνομία και οι μόνοι που έχουν κλειδιά είναι η οικογένεια Δασκαλάκη», επεσήμανε.

«Η εκταφή της σπιτονοικοκυράς θα γίνει μέσα στη βδομάδα. Έχουν αποδοθεί με λανθασμένο τρόπο από το ζεύγος Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου τα αίτια θανάτου της Ευγενίας Κούτρα. Το ζευγάρι έλεγε ότι πέθανε από σκλήρυνση κατά πλάκας ενώ η γυναίκα ήταν παρατημένη και πέθανε από σήψη. Μέσα στη βδομάδα θα υπάρχουν νεότερα και για τις τραπεζικούς λογαριασμούς», κατέληξε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς…