ΑΧΑΪΑ: Ηταν νεκρός… επί ώρες και τον βρήκε συγγενικό του πρόσωπο

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το κυνήγι για 66χρονο στα ορεινά της Αιγείρας στην ανατολική Αιγιάλεια. Ο Ηλίας Γιόγιος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Επαρχιακή Οδό προς Σινεβρό, κοντά στον οικισμό Μάρμαρα.

Ο άνδρας κάτοικος εν ζωή Δερβενίου Κορινθίας, εντοπίστηκε εντός του οχήματος του, σε πρανές του δρόμου, το πρωί της Πέμπτης από οικείο του πρόσωπο το οποίο και τον αναζητούσε. Η τελευταία επικοινωνία που είχαν ήταν βραδινές ώρες της Τετάρτης, οπότε και επέστρεφε το σπίτι του, ωστόσο τα ίχνη του χάθηκαν.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές με δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ να μεταβαίνουν στο σημείο. Ο 66χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του κατά την επιχείρηση απεγκλωβισμού από πυροσβέστες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όπου και πιστοποιήθηκε ο θάνατός του.

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας προκύπτει πως ο άνδρας είχε καταλήξει αρκετές ώρες πριν τον εντοπισμό του. Το πρωί της Τετάρτης μετέβη στην περιοχή για να κυνηγήσει και το βράδυ της ίδιας μέρας πήρε το δρόμο της επιστροφής μέσω της Επαρχιακής Οδού Αιγείρας – Σινεβρού. Αδιευκρίνιστο υπό ποιες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, το οποίο και εξετράπη της πορείας του σε στροφή. Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ακράτας ενώ αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.